gost 274412
Aktivan član
- Poruka
- 1.049
Proglas autora vesti o Nobelu za Ćosića: Srbijo, ne okreći se ratu, strahu i nasilju
Lažnu vest da je Dobrica Ćosić ovogodišnji dobitnik Nobelove nagrade za književnost, koja je danas izazvala je pometnju u srpskoj javnosti, objavila je grupa političkih aktivista. Oni su na sajtu NobelPrizeLiterature.org, na kome su prvobitno i objavili lažnu vest, oko 15 časova saopštili da su domen lažnog sajta registrovali 5. oktobra 2011, "kao simbolično podsećanje na dan kada je naša zemlja propustila istorijsku priliku da stvori jedan drugačiji i bolji svet".
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/28...ica-Srbijo-ne-okreci-se-ratu-strahu-i-nasilju
Za svaku osudu ovakva vrsta zahjebancije sa Gospodinom Cosicem
Ove napaljene majmune iz LDP-a i NVO-a treba pod hitno pred sudiju !!!
Sta vi kazete za ovo ??
Sramotno je dokle su spremni da idu i koliko nisko da se spuste ti proevropski buljaši. Kako je on bio srpski kandidat za Nobela, to ponižavanje je i mene donekle dotaklo. Ćosića nisam čitala jer mi je bio smor, ali sada sam dobila želju da se upoznam sa njegovim radom, čovjek je zadobio moje simpatije.

A nobelova nagrada za mir se i dodjeljuje na osnovu političkih aktivnosti, dok za književnost politika ne(bi trebala)ma veze s tim