Mozda je najbolje da svi skupljamo potpise da se ukine B92.
mislim da to sa potpisima ne radi...evo npr potpisi kada su skupljani da se organizuje telo koje bi ispitalo monopol delte... skupise ljudi potpise ali jok...nece vlada da da na glasanje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda je najbolje da svi skupljamo potpise da se ukine B92.
SVI skupljamo potpise ?Mozda je najbolje da svi skupljamo potpise da se ukine B92.
Elita je UVEK manjina !Možda ne mislimo isto ali ako pogledaš rezultat ankete razumećeš da si u manjini, što takođe ne mislim da je nerazumljivo :-)
mislim da to sa potpisima ne radi...evo npr potpisi kada su skupljani da se organizuje telo koje bi ispitalo monopol delte... skupise ljudi potpise ali jok...nece vlada da da na glasanje...![]()
SVI skupljamo potpise ?
Vi smradikali i komunjare svojatate forum ?
Elita je UVEK manjina !
I meni se svidelo kako nasa omladina "brani" Kosovo gurajuci kontejnere za djubre po Terazijama.
Taj snimak ce ostaviti u svetu zestok utisak o nasoj pravednoj borbi za ocuvanje celovitosti zemlje.
Zbog toga osudjujem B92.
Elita je UVEK manjina !
Jel ti ne razumes pojam "uvek" ?Samo u pocetku... A ako je vecito manjina, onda su to obicni gubitnici.
Elita je UVEK manjina !
Jel ti ne razumes pojam "uvek" ?
Kad "elita" postane vecina - prestaje da bude elita. Onda se stvaraju nove...
i sa ovi maram da se slozim doduse mal manje teska srca; neko lepo rece rece ranije na temi gomila koja leci sopstvene fustracije ruseci i paleci i da primetio sam nesto da je vecina (cast izuzecima) onih od juce jos bila u pelenama kad su siptari prvi put proglasili nezavisnost i da nemaju veze sa zivotom; da ih vidim 2 nedelje u rovu dal bi se onda onako kurcili nego su hrabri u bg pa ajd kod mame i tate na spavanje i papicu

Odavno nisam procitao ovakav "zal" za Slobinim vremenima, kad nije bilo struje,mleka za decu,penzija,decijih dodataka,kad su hirurzi sili najlonom za pecanje,mladi ginuli u unapred izgubljenim ratovima...A "heroji" što prvo lupaše i pištaše, zapališe zgradu skupštine, poharaše i polomiše, pa oni sa ludim Draškovićem što kocke vadiše, zatim šiptari što Srbe proteraše... Nije li ovo odgovor na sve to nasilje i dokle da vam postavljam pitanja ravnoteže?
Ponoviću i ovde:
Ovo je revolt i izraz frustracije pred krahom toliko obećavanog uspeha demoNkratije nakon njene pobede nad "retrogradnim snagama" iliti "silama mraka".
Pa dobro "sile svetlosti" gde nas to vodite danas? Mi vas pozivamo da se opravdate a vi izvolite, ne bežite i ne govorite nam da budemo dostojanstveni.
Znači jasno i glasno kažite narodu "i mi smo prevareni! Ovo nije ono za šta smo se borili i što smo očekivali od svojih nalogodavaca."
Ili možda jeste očekivali? Mi mislimo da jeste očekivali ali ste nas lagali.

ja imam predlog mada sumnjam da biste se vi složili jer znam kakva bagra dolazi na forum....jednostavno da banemo u b92 i da polupamo celu zgradu...naravno ne nas nekoliko nego svi huligani iz grada
ja imam predlog mada sumnjam da biste se vi složili jer znam kakva bagra dolazi na forum....jednostavno da banemo u b92 i da polupamo celu zgradu...naravno ne nas nekoliko nego svi huligani iz grada
Promene ? Da, doneli su promene...doneli su duznicko ropstvo na mala vrata. Privreda ne radi i ne proizvodi a taj bolji zivot je posledica ubacivanja stranih banaka koje daju kredite gladnom i zednom narodu, koje isti taj narod posle vraca sa kamatama i do 2x vise nego sto su uzeli. Uveli su na mala vrata ono na cemu se zasniva bogatstvo tog demokratskog "zapada" - zivot na veresiju. Obecavaju vize, samo sto nisu rekli da ce te vize moci da se koriste kada (i ako) jednog dana dozivis penziju pa te sa najnovijim fotoaparatom setaju po trecerazrednim hotelima tek da se kaze kako je Srbija na beloj shengen listi.Odavno nisam procitao ovakav "zal" za Slobinim vremenima, kad nije bilo struje,mleka za decu,penzija,decijih dodataka,kad su hirurzi sili najlonom za pecanje,mladi ginuli u unapred izgubljenim ratovima...
Zar su malo promena doneli demokrati ?
Mogli su, naravno i morali i mnogo vise. Ima tu mesta za kritiku koliko hoces, ali negirati sve sto su uradili - to moze samo ostrascena radiko-********* !
Odavno nisam procitao ovakav "zal" za Slobinim vremenima, kad nije bilo struje,mleka za decu,penzija,decijih dodataka,kad su hirurzi sili najlonom za pecanje,mladi ginuli u unapred izgubljenim ratovima...
Zar su malo promena doneli demokrati ?
Mogli su, naravno i morali i mnogo vise. Ima tu mesta za kritiku koliko hoces, ali negirati sve sto su uradili - to moze samo ostrascena radiko-********* !
Nepotpuna ti je anketa. Fali bar još jedno pitanje, bar: nisam zainteresovan. Ovako nemam za šta da glasam.

Prijatelju pricas napamet,neargumentovano i ostrasceno.Promene ? Da, doneli su promene...doneli su duznicko ropstvo na mala vrata. Privreda ne radi i ne proizvodi a taj bolji zivot je posledica ubacivanja stranih banaka koje daju kredite gladnom i zednom narodu, koje isti taj narod posle vraca sa kamatama i do 2x vise nego sto su uzeli. Uveli su na mala vrata ono na cemu se zasniva bogatstvo tog demokratskog "zapada" - zivot na veresiju. Obecavaju vize, samo sto nisu rekli da ce te vize moci da se koriste kada (i ako) jednog dana dozivis penziju pa te sa najnovijim fotoaparatom setaju po trecerazrednim hotelima tek da se kaze kako je Srbija na beloj shengen listi.
Ti si vidim, svoj problem resio. Pobegao sto dalje pa makar morao da budes i bubasinter...tvoj izbor. Jedino mi nije jasno zasto bi zeleo da i nama stave te iste okove koje ti nosis?8)
Elita je UVEK manjina !