gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uf, ovo je još bolje !Strky me zamolila, pa sam nešto probala zaviti u tminu i crno @Strky
DJ Kjaer and MC Strky
https://audiomack.com/kjaer-1/song/dead-inside-people
pustila sam opet, baš si nabola onu svečanu zagrobnu tugaljivostStrky me zamolila, pa sam nešto probala zaviti u tminu i crno @Strky
DJ Kjaer and MC Strky
https://audiomack.com/kjaer-1/song/dead-inside-people

Do kraja života je ostala puna strahopoštovanja prema vodećem Ničeovom sledbeniku, simpatizeru nacista i nekadašnjem ljubavniku, filozofu Martinu Hajdegeru.

tvoji humani pokušaji da opravdaš koješta uvek me raznežeTad kad je ona zivela, amerika jos nije bila u toj mjeri imperijalna

tvoji humani pokušaji da opravdaš koješta uvek me razneže![]()
nisam se precizno izrazio, recimo da objasnišNe opravdavam
jbte kakva hrpa govvana je ta amerika, uz druge hrpe
ali hvala joj na nekim piscima, muzici i sl
brte poštovati ili strahopoštovati hajdegera nije uopšte upitan apsektGlupo je uhvatite se za jedan upitan aspekt nekoga i onda ponistavati citavu njegovu licnost i kenselovati ga u celini
pa rusija ima gomilu pisaca i kompozitora tako da treba da je lajkujeđ istom mjerom kao mjerikuPa eto vidis da nije tako jednodimenzionalno
zemlja koju su stvorili nezavisnom oni koji su hteli nezavisnost od kralja samo da bi samostalno pljačkali i činili sva ostala sralja, jbš takvu zemlju
pa rusija ima gomilu pisaca i kompozitora tako da treba da je lajkujeđ istom mjerom kao mjeriku
Svaka zemlja ikad?zemlja koju su stvorili nezavisnom oni koji su hteli nezavisnost od kralja samo da bi samostalno pljačkali i činili sva ostala sralja, jbš takvu zemlju
da, a i to oprezno, jer ti je za ozbiljan afirmativan ili neaf. stav potrebno solidno široko znanjeZasto bi je lajkovao u celini ili otpisivao u celini? Lajkujes neke aspekte (kulturne npr), neke ne (politicke, vojne ili sta ti ja znam)