gost 428502
Poznat
- Poruka
- 7.257
kaze vrhovni vođa stigla korona iz engleske.
Novi soj korone apdejtovan samo za srpsko trziste.
pa sine šipuj rac
Novi soj korone apdejtovan samo za srpsko trziste.
pa sine šipuj rac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je dvojnik i neka sirotilja kojoj je platio da primi vakcinu i da ispadne kao on je
gospodin je umroočekujemo da se @marenda* javi sa terena gde je sa gospodinom alvirovićem
ovo je dvojnik i neka sirotilja kojoj je platio da primi vakcinu i da ispadne kao on je
nismo mi veverice
Da si sada dobra sa mnom...Ovako,blaženo neznanjeU stanju si koliko i ja, dakle izvodljivo je.
Salim se, samo ne znam sta se promenilo otkad nisam bila tu.
Ne mogu ja da ti kazem sta je bilo sdodolom, pitaj moderacijuDa si sada dobra sa mnom...Ovako,blaženo neznanje
Pa zavisi. Ako izgledaju savrseno srecno, moze da se potkrade kakav imidz za ighttps://www.krstarica.com/zivot/lju...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header
Slazete li se sa leri dejvidom "nista odvratnije od srecnog para"?
On jarac, nikad nisam bila sa jarčicomTi ovan ona jarac to oboje rogato naravno da se nabadate
esi ti forke il neki albanski čoban sprokletijaKoze ko koze, nisi ništa propustila
Čoban neki budala jesamesi ti forke il neki albanski čoban sprokletija
Kad si ti rodjen?Ja toliko taj horoskop ne mogu,da kada mi kažeš jarac bolesni,pomislim da pravog jarca koji smrdi,kojem se treba smejati,prskati ga osveživačem prostorija,staviti mu šerpicu na glavu i svirati na nj.Jer šta bi drugo i mogao s njim,pojesti ga nećeš sigurno
U oktonbruhKad si ti rodjen?
borimo se hvala na pitanjuMakice, kako revolucija? Kod mene nesto šteka