B I I X I I I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
„Američka republika je jedino političko telo zasnovano na velikim 18-ovekovnim revolucijama koje je preživelo 150 godina industrijalizacije i kapitalističkog razvoja, sposobno da se nosi sa usponom buržoazije i koje je, uprkos snažnim i odvratnim rasnim predrasudama u svom društvu, odolelo svim iskušenjima da se upusti u igru nacionalističke i imperijalne politike.“

nemam rechi

Mjok, samo su počeli da izigravaju policajca pre neg se rodila. Bili su korak ispred svih, dok su drugi fizički osnivali kolonije i zauzimali zemljište kome će davati nezavisnost 70-80 godina kasnije USoA se zadovoljavali sa kojim ostrvom tu i tamo, čisto da ima gde da parkiraju brodove, trebaće.

Sudeći po gore pomenutim žena je bila slepa kod očiju, gleda, a ne vidi, nem pojma što se s njom oduševljavate. Ah da, poistovećivanje.

---

Smem sada da priznam kako nikad nisam čitao filozofe ni slično, i ocenu u gimnaziji sam dobio tako što sam pijan otišao na poslednji čas i polomio fioku. Izgubio sam svedočanstva, ali mslm da je bila petica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back