момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.577
Prvi put vidim da se ljudi svadjaju oko toga ko je najkrace na temi, ljubavitze naopake <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzi jedan
i dalje je predivanJao kace setim
šarliz možda, a možda sam neobjektivna jer mi se sviđa sveukupno
šarliz možda, a možda sam neobjektivna jer mi se sviđa sveukupno
da, zapravo, mikelson je najsimpy, ova moja je lepa, pa joj lepo stojiMeni mikelsen i natali, mada i ema izgleda zacudjujuce neformalno
da, zapravo, mikelson je najsimpy, ova moja je lepa, pa joj lepo stoji
ne, ja volim serije i kvalitetno bindžujem, ali sam sad u fazi kad pauziram, tako mi došloR ti isto ne gledas serija kao i moca?
ne, ja volim serije i kvalitetno bindžujem, ali sam sad u fazi kad pauziram, tako mi došlo
ko je ovo rekel?"This is how it works with guys. Anytime you do anything remotely sensitive, heartwarming, or anything thats gona make you more of a loving, caring individual, immediately all your guy friends suggest that maybe, just maybe, you wanna suck a dick"
nisam, el da gledam?Si gledala hanibala sa mikelsenom?
nisam, el da gledam?
ko je ovo rekel?
kako sam glupa, za trenutak sam zaboravila da si ti prosjačić "daite neki naslov"Pa nz, to ja tebe pitam haha
eto sad sam na primer guglala, i saznala ko je to, i time dopunila svoje skladište "nekad će zatrebati" informacijaBill Bur
- koje mi trebaju da bih pobedila u Milionerueto sad sam na primer guglala, i saznala ko je to, i time dopunila svoje skladište "nekad će zatrebati" informacija
- koje mi trebaju da bih pobedila u Milioneru
- što bi mi omogućilo da više ne idem na posao
- što bi mi omogućilo da visim na ljisu više, jače i bolje
- što bi značilo da je time zaokružen jedan prirodan i skladan ciklus
ujedno ste i grozni i brižniMoj deda je hteo da se prijavi za milijunas, ali smo mu svi sugerisali da to ne radi, jeri nema sanse da bi prosao brze prste