момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.465
https://forum.krstarica.com/threads/vucic-o-neradnoj-nedelji-u-srbiji-ne-moze.917389/
Sta ti je svapski mentalitet
Sta ti je svapski mentalitet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imamo pobednika![]()
bio sam finalista u znanje imanje tako da očekivano je ovoimamo pobednika![]()
Moze slika neka
ne uspevam da nađem, ali to si verovatno bre video sto puta po dvorištima po selu ili tako negdeMsm potpacila

ne uspevam da nađem, ali to si verovatno bre video sto puta po dvorištima po selu ili tako negde
stižeđe mi je nagrada
naći ću nekad, makar slikala usput kad se vraćam iz njivePa verovatno al nmg se setim
Како ја ово тек сад видим?@моћна длакава стрвина jel ima snega?
Ко каже бебо
Дошао би у шуму, а подрум га брине. Како наивно.ja ne dolazim ako strki dolazi, nije mi baš stalo da završim u podrumu
Није. : )@моћна длакава стрвина, jel sam umislila ili je forke onomad tražio da ga zatočiš u podrumu?
@eveline nadam se da je tugić zbog lošeg pamćenja a ne što bi da me neko smesti u podrum i baci ključНије. : )
Kad sam se ponadaoКо каже бебо
Ali nema veze, probaću ponovo, jednog od ovih dana ima da me zamrziš vala baš onako.A necuuuu ❤evo citiram sebe , sad će i Ari da mi skoči na grbaču ♥
Ili kad ga nikad ne zavrsis, to je jos goreJadan covek, ja bih se roknuo posle mastera i margarite, jer realno koje su sanse da ponovo napises jos jedan takav ili nesto bolje
Нп, рачунај да ти је завршено.@eveline
Kad sam se ponadaoAli nema veze, probaću ponovo, jednog od ovih dana ima da me zamrziš vala baš onako.