B I I X I I I + 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
?

Kanim se da pocnem citati Izmisljanje tradicije, sad kad sam upala u mrziteljsku auru pardnerke jer sam rekla - pa dobro, sta hvali slavljenju slave.
Istina da ne mislim da me dobri duh moje bake stiti kad joj prinesem zrtvu u vidu slavskog zita, ali da li zaista ne stiti? Heh

R neko gledao utisak, kaze Bixać da je Marko briljirao

Screenshot_20211226-224130_Gallery.jpg

antisemitizam i cionizam vas spopali danas,a ova moja debela na dijeti,dusa me boli
kada me pogleda onako slatka krmeljiva u fazonu,daaaaj nesto prokletnice...a ja moram da ne dam
tesim se tako sto i sebe obrocujem

ne moze jadna ni da svi,stalno se budi

sovi

pocela da lovi vrabce po drvecu,nosi mi papuce zvace ih

bacicu joj klip kukuruza

Meni je Marčelo odvratan bez obzira na stavove. Šta god da zastupa - nacionalizam, liberalizam, ekologiju, komunizam, teorije zavere, drugu srbiju nebitno je - prosto ne podnosim taj profil (a i izgled i ponašanje) čoveka.

A ona pesma JBG mu je klinačko moralističko prežvakavanje i proseravanje. Snima istu pesmu od kad je bio klinac, ko da još pije pivo sa Rhyme Animals po Paraćinu. Kreativac, odlikaš. I tako te fore. 'Nule u odlikaše, odlikaše u nule' - dobri paraćinski sin Marčelo

Meni je Marčelo odvratan bez obzira na stavove. Šta god da zastupa - nacionalizam, liberalizam, ekologiju, komunizam, teorije zavere, drugu srbiju nebitno je - prosto ne podnosim taj profil (a i izgled i ponašanje) čoveka.

A ona pesma JBG mu je klinačko moralističko prežvakavanje i proseravanje. Snima istu pesmu od kad je bio klinac, ko da još pije pivo sa Rhyme Animals po Paraćinu. Kreativac, odlikaš. I tako te fore. 'Nule u odlikaše, odlikaše u nule' - dobri paraćinski sin Marčelo

Аха, одвратан ти је Марчело, а сратко младић ти је ханки дори.

Запитај се у којој се цркви причешћујеш, што би рекла народна изрека.

Хинт:

1*7rD5KfQuRwAmgH3JQpkFTA.jpeg

Аха, одвратан ти је Марчело, а сратко младић ти је ханки дори.

Запитај се у којој се цркви причешћујеш, што би рекла народна изрека.

Хинт:

Ne, svestan sam ja ko je Mladić, protiv sam onog murala intuitivno ali sam ga u jednom trenutku podržao jer su se protiv tog murala bunili montenegrini sa Vračara koji žive bolje od mene Srbina i tu u centru imaju stanove. To im ne dopuštam i tera me na inat i mržnju, nemaju oni šta da odredjuju šta će biti na srpskim zidovima. Znam to jer sam obilazio tamo u vreme frke, a znam i za onog Kapičića (sina od famoznog krvnika Jove Kape) što drži na Starom gradu kafe Galerija, 'najstariji kafić u Beogradu', to šta taj tip priča o Srbima, a živi tu kao gospodin, to je toliko iritantno da nemam reči. Treba mural skinuti ali mora da se zna neki red, da Srbin bude domaćin u Srbiji, a ne cg halapljivci koji su dobili državu otcepljenjem od nas da se bune nešto. Prisustvovao sam i kad su cg krimosi branili po našim kafanama puštanje srpskih nacionalnih pesama, i tako neke drske dripačke bizarnosti, ali šta drugo očekivati od dotične fele.

Što se tiče Marčela bio mi je odvratan i dvehiljaditih kao pojava, može da peva šta hoće ali mrzim tu ljigavštinu i jajarsko proseravanje. Kao svi su grešni i krivi, a on je prosvećeni umetnik i liberalni buntovnik kog niko ne razume pa prosvećuje masu. A u stvari je žicara najobičnija i lukav i podmukao tip željan dobiti i statusa. Sećam se kad je na kavere albuma stavljao sebe kako nudi oči u tepsiji ljudima, jer kao ne sagledavaju stvari kako treba pa će on da im otvori oči da bolje vide. Kao mi smo svi bez očiju a on nema dva oka nego ima i treće na čelu. Pa će da nas zakrpi da se i mi konačno nagutamo svetla. Šele paraćinac će da nas nauči šta je život.

Sve je to jedna velika peta kolona i manipulantstvo halapljivog provincijalca. Najjače kad u pesmi kaže "e pa kad je tako... veliki meštre sviju hulja, slušaj..." I onda krene da grokće o budućnosti i prošlosti, a to isto radi još od 2003. Tačno sam se prepao od neprijatnosti i krindža. Sećam se kad je u intervjuima koristio izraze tipa ''kanda'', "onomad", i slično, da deluje što više ko knjiški tip. Možda to radi i sad. Najbliži saradnik iz benda Miško Ministar oženio se u Hrvatskoj da dokaže kako je kul i prosvećen. I tako to.

Ne, svestan sam ja ko je Mladić, protiv sam onog murala intuitivno ali sam ga u jednom trenutku podržao jer su se protiv tog murala bunili montenegrini sa Vračara koji žive bolje od mene Srbina i tu u centru imaju stanove. To im ne dopuštam i tera me na inat i mržnju, nemaju oni šta da odredjuju šta će biti na srpskim zidovima. Znam to jer sam obilazio tamo u vreme frke, a znam i za onog Kapičića (sina od famoznog krvnika Jove Kape) što drži na Starom gradu kafe Galerija, 'najstariji kafić u Beogradu', to šta taj tip priča o Srbima, a živi tu kao gospodin, to je toliko iritantno da nemam reči. Treba mural skinuti ali mora da se zna neki red, da Srbin bude domaćin u Srbiji, a ne cg halapljivci koji su dobili državu otcepljenjem od nas da se bune nešto. Prisustvovao sam i kad su cg krimosi branili po našim kafanama puštanje srpskih nacionalnih pesama, i tako neke drske dripačke bizarnosti, ali šta drugo očekivati od dotične fele.

Što se tiče Marčela bio mi je odvratan i dvehiljaditih kao pojava, može da peva šta hoće ali mrzim tu ljigavštinu i jajarsko proseravanje. Kao svi su grešni i krivi, a on je prosvećeni umetnik i liberalni buntovnik kog niko ne razume pa prosvećuje masu. A u stvari je žicara najobičnija i lukav i podmukao tip željan dobiti i statusa. Sećam se kad je na kavere albuma stavljao sebe kako nudi oči u tepsiji ljudima, jer kao ne sagledavaju stvari kako treba pa će on da im otvori oči da bolje vide. Kao mi smo svi bez očiju a on nema dva oka nego ima i treće na čelu. Pa će da nas zakrpi da se i mi konačno nagutamo svetla. Šele paraćinac će da nas nauči šta je život.

Sve je to jedna velika peta kolona i manipulantstvo halapljivog provincijalca. Najjače kad u pesmi kaže "e pa kad je tako... veliki meštre sviju hulja, slušaj..." I onda krene da grokće o budućnosti i prošlosti, a to isto radi još od 2003. Tačno sam se prepao od neprijatnosti i krindža. Sećam se kad je u intervjuima koristio izraze tipa ''kanda'', "onomad", i slično, da deluje što više ko knjiški tip. Možda to radi i sad. Najbliži saradnik iz benda Miško Ministar oženio se u Hrvatskoj da dokaže kako je kul i prosvećen. I tako to.

Да, дакле подржаваш Адолфа Младића руку крвавих до лаката који је геноцидни ратни злочинац јер су против њега Црногорци и Србијанци, а највећа Јајара и негативац у целој причи ти је Параћинац а не масовни убица.

Међутим у целој причи нисмо видели ниједну реченицу против СНС-а.

Да, дакле подржаваш Адолфа Младића руку крвавих до лаката који је геноцидни ратни злочинац јер су против њега Црногорци и Србијанци, а највећа Јајара и негативац у целој причи ти је Параћинац а не масовни убица.

Међутим у целој причи нисмо видели ниједну реченицу против СНС-а.

Kakav Adolf Mladić druže. Jesu mu ruke krvave do lakata itekako, ja nisam bio za rat u Bosni, ali nemoj da ga porediš sa Hitlerom jer je to smešno. Ne može ni Orić s njim da se poredi, niti bilo šta devedesetih sa periodom Drugog svetskog rata. Znaš li ti uopšte ko je bio Adolf. Pavelića s njim možeš da porediš, recimo.

Protiv Mladića mogu da budu Srbi iz Srbije i Crnogorci iz Crne Gore, ali kad montenergin sa velikim kapitalom nasred Beograda krene da se nećka i diriguje nešto i buni, to je provokacija, licemerje, driparluk i stvara gnev i osvetničku mržnju. Pogotovu što su njihovi vajni komunisti po Beogradu pobili desetine hiljada uglednih Srba i umesto da šire komunizam otišli pravo na Dedinje, pa ih i danas trpimo. Njima kao nisu krvave ruke do lakata, i Kapičić sa Golog otoka je cveće bio. Još jedan primer je ona Bojana Vatić, crnogorka koja živi u Novom Sadu i drži lekcije i traži otcepljenje Vojvodine. Dobili su sve od Tita, pa kad su se otcepili hteli bi još i da gospodare ovde, a mrze, kao Draginja Vukasanović koja ne može Srbe da smisli a redovna je u BG-u i još se čudi što je pretresaju na aerodromu. Deca Milove rodjene sestre, Kolarevići, imaju ogromne stančine u Beogradu i tu žive. Takvi da se bune nemaju pravo. Nek idu na svoje pa odatle lepo.

Što se tiče SNS-a isti je kurac kao i tajkun Djilas i ekipa. U vreme žutih sam živeo loše, evo i sad živim loše samo što dobijam povremeno pare na račun od Vučićeve vlasti i na tome hvala. Protiv sam Rio Tinta. Nisam član SNS-a niti sam ikad glasao, ali neću da se pretvaram da će tajkun Djilas nešto da mi reši ili buržujski sin Vidojković koji bi kao 5. oktobra da sruši vlast pa da on bude glavna faca i pank pisac, a narod da ga gleda i da mu se divi. Šta ja imam od njih, od Djilasa, Jeremića, Marinike. Kakve oni veze imaju sa mnom.

Vučića mrze jer nije urban za njihov 'pojam', što mi se sve više svidja, iskreno dokurčio mi je krug dvojke i njihovo prodavanje magle i usrane motivacione parole. Sergej Trifunović vajb. Što nam nije svanulo sa njima kad je pao Sloba. Šta kao Dinkić i Djelić su bili bolji nešto od ovih sad. Čak mi se i svidja kad Marić i podbuli Palma podjebavaju one ribe-karatistkinje po Jagodini, hteli ste pa gledajte.

Himna kad Palma podjebava karate devojke iz Jagodine:

Kako volim kad stavim na ignore ove profile kao što je ovaj '5 slova'. Ajde da spamuju smisleno, pa da čovek razume, nego neke svoje hijeroglife kače po forumu i misle da su kul ili šta već. Tako sam i mnoge muške starije članove (po godinama, ne po boravku na forumu) stavio na ignore, a i neke bedne hvalisavce što im je svaki drugi redak hvalisanje muškosti ili čega već. Ybg kapiram da sam i ja nekima dosadan ali stvarno ne mogu da trpim kad me nešto smara i bode mi oči i davi me. A ovi novi profili sa linijama nekim i samo njima razumljivim konceptima su mi odvratni. Tako da i ovaj plećati mistični mešetar '5 slova' ode na moju dobro uhranjenu ignore listu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back