Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
Zato sto najjednostavniji organizmi nadju nacin da se prosire, cak i u smrti.Što jeziva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto najjednostavniji organizmi nadju nacin da se prosire, cak i u smrti.Što jeziva
HahahahahahahahahaZato sto najjednostavniji organizmi nadju nacin da se prosire, cak i u smrti.
Koja je razlika između Cioniste i izmeta?
Koja je razlika između Cioniste i izmeta?
Pa, izmet je čovek.
Malo li jeA šta je Marčelo zgrešio Biksači kad prevrće očima na njega osim što priča protiv njenog voljenog pizzoustog
Meni je Marčelo odvratan bez obzira na stavove. Šta god da zastupa - nacionalizam, liberalizam, ekologiju, komunizam, teorije zavere, drugu srbiju nebitno je - prosto ne podnosim taj profil (a i izgled i ponašanje) čoveka.
R neko gledao utisak, kaze Bixać da je Marko briljirao
Meni je Marčelo odvratan bez obzira na stavove. Šta god da zastupa - nacionalizam, liberalizam, ekologiju, komunizam, teorije zavere, drugu srbiju nebitno je - prosto ne podnosim taj profil (a i izgled i ponašanje) čoveka.
A ona pesma JBG mu je klinačko moralističko prežvakavanje i proseravanje. Snima istu pesmu od kad je bio klinac, ko da još pije pivo sa Rhyme Animals po Paraćinu. Kreativac, odlikaš. I tako te fore. 'Nule u odlikaše, odlikaše u nule' - dobri paraćinski sin Marčelo
Аха, одвратан ти је Марчело, а сратко младић ти је ханки дори.
Запитај се у којој се цркви причешћујеш, што би рекла народна изрека.
Хинт:
Ne, svestan sam ja ko je Mladić, protiv sam onog murala intuitivno ali sam ga u jednom trenutku podržao jer su se protiv tog murala bunili montenegrini sa Vračara koji žive bolje od mene Srbina i tu u centru imaju stanove. To im ne dopuštam i tera me na inat i mržnju, nemaju oni šta da odredjuju šta će biti na srpskim zidovima. Znam to jer sam obilazio tamo u vreme frke, a znam i za onog Kapičića (sina od famoznog krvnika Jove Kape) što drži na Starom gradu kafe Galerija, 'najstariji kafić u Beogradu', to šta taj tip priča o Srbima, a živi tu kao gospodin, to je toliko iritantno da nemam reči. Treba mural skinuti ali mora da se zna neki red, da Srbin bude domaćin u Srbiji, a ne cg halapljivci koji su dobili državu otcepljenjem od nas da se bune nešto. Prisustvovao sam i kad su cg krimosi branili po našim kafanama puštanje srpskih nacionalnih pesama, i tako neke drske dripačke bizarnosti, ali šta drugo očekivati od dotične fele.
Što se tiče Marčela bio mi je odvratan i dvehiljaditih kao pojava, može da peva šta hoće ali mrzim tu ljigavštinu i jajarsko proseravanje. Kao svi su grešni i krivi, a on je prosvećeni umetnik i liberalni buntovnik kog niko ne razume pa prosvećuje masu. A u stvari je žicara najobičnija i lukav i podmukao tip željan dobiti i statusa. Sećam se kad je na kavere albuma stavljao sebe kako nudi oči u tepsiji ljudima, jer kao ne sagledavaju stvari kako treba pa će on da im otvori oči da bolje vide. Kao mi smo svi bez očiju a on nema dva oka nego ima i treće na čelu. Pa će da nas zakrpi da se i mi konačno nagutamo svetla. Šele paraćinac će da nas nauči šta je život.
Sve je to jedna velika peta kolona i manipulantstvo halapljivog provincijalca. Najjače kad u pesmi kaže "e pa kad je tako... veliki meštre sviju hulja, slušaj..." I onda krene da grokće o budućnosti i prošlosti, a to isto radi još od 2003. Tačno sam se prepao od neprijatnosti i krindža. Sećam se kad je u intervjuima koristio izraze tipa ''kanda'', "onomad", i slično, da deluje što više ko knjiški tip. Možda to radi i sad. Najbliži saradnik iz benda Miško Ministar oženio se u Hrvatskoj da dokaže kako je kul i prosvećen. I tako to.

Да, дакле подржаваш Адолфа Младића руку крвавих до лаката који је геноцидни ратни злочинац јер су против њега Црногорци и Србијанци, а највећа Јајара и негативац у целој причи ти је Параћинац а не масовни убица.
Међутим у целој причи нисмо видели ниједну реченицу против СНС-а.