pa dobro
vidimo se kad postanem moderator
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne svidja ti se marčeljeza? :/Meni je Marčelo odvratan bez obzira na stavove. Šta god da zastupa - nacionalizam, liberalizam, ekologiju, komunizam, teorije zavere, drugu srbiju nebitno je - prosto ne podnosim taj profil (a i izgled i ponašanje) čoveka.
A ona pesma JBG mu je klinačko moralističko prežvakavanje i proseravanje. Snima istu pesmu od kad je bio klinac, ko da još pije pivo sa Rhyme Animals po Paraćinu. Kreativac, odlikaš. I tako te fore. 'Nule u odlikaše, odlikaše u nule' - dobri paraćinski sin Marčelo
Ne svidja ti se marčeljeza? :/
"Vidimo se u obaveštenjima o prekršajima"pa dobro
Meni je na fejsu ispalo da moj andjeo cuvar moj dedaIstina da ne mislim da me dobri duh moje bake stiti kad joj prinesem zrtvu u vidu slavskog zita, ali da li zaista ne stiti? Heh
Mogs me.Zaradila sam 15 dolara danas
ResicemoMogs me.
Ja sam u majnusu 60 evra
Posle 15:30 časova će biti promjenaResicemo
Nadam se, ili ti pasteta ne ginePosle 15:30 časova će biti promjena
Možda biti promena na goreNadam se, ili ti pasteta ne gine
Komunizam is not deadNama treba srpska, staljinistička, boljševička levica, koja zagovara komunizam u jednoj državi i nacionalizaciju.
Јел за чај?Iđirot kosta 2900 kila.
Korenje.
Nalupao gluposti za sve pare. Prvo nacionalizacija, koja podrazumeva oduzimanje imovine u korist drzave, nema nikakve veze sa komunizmom koji je anarhisticki i podrazumeva odumiranje drzave. Plus, staljinisticka Rusija, kao uostalom nijedna socijalisticka drzava, nikad nije bila komunisticka jer je, gle cuda, bila drzava. Najdalje sa sprovodjenjem komunizma u delo uradila je SFRJ uvodjenjem samoupravljanja.Komunizam is not dead
![]()
Јел за чај?
O kom ti "komunizmu" tacno govoris?Nalupao gluposti za sve pare. Prvo nacionalizacija, koja podrazumeva oduzimanje imovine u korist drzave, nema nikakve veze sa komunizmom koji je anarhisticki i podrazumeva odumiranje drzave. Plus, staljinisticka Rusija, kao uostalom nijedna socijalisticka drzava, nikad nije bila komunisticka jer je, gle cuda, bila drzava. Najdalje sa sprovodjenjem komunizma u delo uradila je SFRJ uvodjenjem samoupravljanja.
Komunizam su definirali Karl Marx i Friedrich Engels 1848. u knjižici sa naslovom "Manifest Komunističke partije" koja je bila prvo objavljena u Londonu. Komunistički manifest je definirao utopiju - komunizam gde svi rade i uzimaju prema svojim potrebama, a u takvom društvu ne postoji privatno vlasništvo nad sredstvima za proizvodnju, kapitalizam a funkcija države polako odumire. Mnoge ideje koje su Marx i Engels izneli nisu bile nove i one su se pojavile prije u dijelima Platona ("Država"), te u dijelu sir Thomasa Morea ("Utopija"), no oni su uskadili te ideje sa tadašnjim vremenom i shvaćanjima.O kom ti "komunizmu" tacno govoris?
sta odbrojavas i sto mrzis jevrejsku decu?
Pa koliko sam u minusu eura za danassta odbrojavas
to je zato sto te eurus bloknula, ti se zderes a ona pliva sa ruskinjama u jadranu.Pa koliko sam u minusu eura za danas
A da li je krase i neke dobre stvariona pliva sa ruskinjama u jadranu.
reci da si preterala i moma ce te razresiti greha.A da li je krase i neke dobre stvari