- Poruka
- 1.727
Jesi video onaj fascinantan spot što je Svemoćni Janko metnoТако је! Живјела Југославија! Живио Црвени КраГУјевац! АКСИОС!
ПА ЗАР ТО НИЈЕ ФАНТАСТИЧНО?!
Florijan Gajer etc.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi video onaj fascinantan spot što je Svemoćni Janko metnoТако је! Живјела Југославија! Живио Црвени КраГУјевац! АКСИОС!
ПА ЗАР ТО НИЈЕ ФАНТАСТИЧНО?!
pa i tebe, ovo je za 40+
Nisam gledao taj film ali sam čuo da je dosta jednosmeran, tj. svi Srbi i srpski vojnici prikazani kao zli i čudovišta, a druga strana kao cveće i andjeli. Je l' istina to, i koliko? Ne očekujem sad da prikazuju šta je prethodilo masakru u Srebrenici, tj. šta su Orić i ekipa radili pre toga po okolini i odneli hiljade žrtava (dečak Slobodan Stojanović sa iskopanim očima i rasparanim trbuhom je dobar primer), ali moram da znam da li je objektivan bar malo ili jednosmeran da bih ga uopšte pogledao. Odnosno ima li bar nečeg dobrog o Srbima tu, sem glavne glumice koja služi da da dodatnu aromu navodne objektivnosti filmu.
Nije fantastično, da je kraljevina opstala ko zna gde bismo bili danas. Verovatno u NATO-u i EU bez ikakvih pritisaka, jer su dražinovci bili pro-američki raspoloženi, a mrzeli Sovjetski savez i komunizam.
Bili bismo napredni i prema seksualnim i drugim manjinama zbog napretka odnosa u svetu, kao i Britanci
Па, не баш. Србија је доживела период најјачег развоја управо за време СФРЈ. Тада је порастао просечан животни стандард Срба највише за накјраће време него у било ком другом историјском периоду.Nas je taj Titov eksperiment i doveo do kaljuge.
Косово је добило аутономију и Срби су у њему спроводили де факто апартхејд од 45 до 74, и онда опет негде од 80те. Реално, Косово је требало да припадне Албанији или буде Република СФРЈ. С друге стране, Војводина је етнички очишћена од Немаца и донекле Мађара, а многи Хрвати у Војводини су "Војвођанизовани" и на крају утопљени у Србијанце. Комунисти су поклонили Србима Војводину, а нису им потпуно одузели Косово. "Једино" што су комунисти одузели Србији је Македонија, али реално, коме још треба то?Prosto je bio neprirodan pre svega za Srbe i nacionalizmi su se samo podgrevali, dao je autonomiju Vojvodini i Kosovu, a Srbima u Hrvatskoj nakon onakvog genocida nije dao ništa.
To nije moglo da opstane, bilo je neprirodno, i nama je samo naštetilo. A druga Srbija sad u novim okolnostima želi da prizna sve, da preda sve i obnovi bratstvo i jedinstvo sa onima što nas većinski mrze. To je nerealno i tek ćemo se 'o svom jadu pozabaviti' zbog takvih ideja.
Sad sam na 49:18 Aide
Postaje malo zanimljivije u poređenju s prvih pola čuke
Možda Brow Ridge (ona kost iznad očiju koja je ispupčena kod nekih muškaraca)Објасни ми зашто је Аидин син јуниор привлачан а нема ни добар нос ни кантални тилт неки.
Možda Brow Ridge (ona kost iznad očiju koja je ispupčena kod nekih muškaraca)
Jako su važne.Не, сад укапирам шта је- Јагодице.
Како се та прича са Зигоматикусима посматра Манекенски?
ne, ovo je jos kulija lolobridjida aka magda janjic novinarka (znas da moma ima slabost na novinarke)ЈеР ово Лолобриђида?
ne, ovo je jos kulija lolobridjida aka magda janjic novinarka (znas da moma ima slabost na novinarke)
Nosfi, daj neku sliku tvog muskog panteona (tipovi koji ti se dopadaju)
i da, ovaj mali loki macak biseksualac, on ima dugu kosu

Meni je Doslo isto segsi![]()
a na koga tebe pogodi strelica po dnu stomaka?ozb
meni je meh
ozb
meni je meh
svidja mi se bivsi momak Dzefri Staraa na koga tebe pogodi strelica po dnu stomaka?
parandilovic STOP