момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.143
Skrabacica knjigaNever heard tbh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skrabacica knjigaNever heard tbh
Eto koliko joj je knjiga pomogla u životuSkrabacica knjiga
To je verovatno zbog fudbala, Anđus je postao rabidni navijač radikala tek 2018.
Anđus kao izigrava nekog mislioca i pravi teorije kako je Vučić vanserijski genije etc.Да, многи су се потурчили и продали Вјеру за Вјечеру.
Трагично.
Zar nije Anđus već imao svoj podkest na đuka TV
U domovnici mi stoji vjera: drugosrbijanstvoДа, многи су се потурчили и продали Вјеру за Вјечеру.
Трагично.
Imala je pozamasno godina, tako da je pomogla koliko je mogla, svakako ne kao tvoj eliksir vecnostiEto koliko joj je knjiga pomogla u životu
To je verovatno zbog fudbala, Anđus je postao rabidni navijač radikala tek 2018.
Okrenuo je rusoćurak?Da, al sklonili su ga kad je počeo da priča protiv Vuqlera
U domovnici mi stoji vjera: drugosrbijanstvo
Ками83 је био фан Анђуса, држао га је на профилној 100 година.
Okrenuo je rusoćurak?
Na prošlom intervjuu "Seriozno s Bizonom" je i dalje pričao da je Vučić bog
Da, šta je sa Kamijem, jel on beše pojokni?
A to. Nego mislim imao je pre 1 mesec emisiju na Direktno youtube kanaluPrevaspitan je na Golom otoku. Uhapsili ga za reketiranje i otad je prestao da talasa
Da, ljutko ne radi posao uopšte.Требало би увести? као реакцију,
али се плашим да предложим да ме не би бановали јер нисам фан Геноцида у Босни.
Kakvu smo igračinu za fantasy NBA tu izgubili, ne bi vjerovaoНе знам, само је престао да пише,
причало се да се увредио због нечега и тражио да му трајну банују налог.
То "нешто" око чега се увредио је вероватно политика толерисања и брањења геноцида, одсецања глава, масовних силовања и најцрњих ратних злочина као српскиих вредности, односно фашистичких диктатура (Русија) као српских мајки на политици, па и позивање на гашење државности Србије у корист Русије, затим неповредивост лика и дела диктатора из Београда и његове банде, и слично.
Односно, вероватно је нашао нешто занимљивије (жену) у стварном животу па одлучио да прекине мазохизам препирања са овим мизогиним фановима крвавих кама и геноцида.

Поново сам одгледао Аиду.
Какав тријумф Кинематографије, и разобличење зла почињеног Геноцидом у Сребреници.
Свака част Јасни Ђуричић која је била храбра да одигра фантастичну улогу Аиде.
Тако је! Живјела Југославија! Живио Црвени КраГУјевац! АКСИОС!
ПА ЗАР ТО НИЈЕ ФАНТАСТИЧНО?!
Zabrinjavajuce, AkiNe znam dal sam se hvalila, ali Rihard mi je dao 5 poena (maksimum) za poetsku sagu o jebbanju.
Sta hvali, decko ima dobar ukus za pjesmeZabrinjavajuce, Aki
Link pjesmeSta hvali, decko ima dobar ukus za pjesme
Tema 'Poetski konkurs na temu Mjesečina - Glasanje' https://forum.krstarica.com/threads/poetski-konkurs-na-temu-mjesecina-glasanje.939899/Link pjesme
Pa lepo AkiTema 'Poetski konkurs na temu Mjesečina - Glasanje' https://forum.krstarica.com/threads/poetski-konkurs-na-temu-mjesecina-glasanje.939899/
Prva
Meni je ta pesma bas opstemestaska, sto sam i napisala u naslovu, mucila sam se da je napisem, doradjivala. Nije mi legla nikako.Pa lepo Aki
Nisam neki fan erotike u umetnosti, ali pesma ti ima smisla, sto mi deluje najteze za postici.
Napast je dao dobar komentar osim sto su to za njega price![]()