B I I X I I I + 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Драгане мој, то је позив који се не одбија!

Мој Београде, Забрањени Граду, лепи громе мој!

Имаш руке као свештеник, а срце без милости.

Већ Деценију од твоје Маскараде кад чујем твоје Име и Презиме, кожа памти, постаје Црвена, Црвена, и добијем 39.2

Једна ти је онда моја моћ.

Трепни и иди док си млад, остави ме да у монотонији спавам у твојој мајици.

Trenutno nista, ali sve se razmisljam da ugradim nekim penor mejker

Ма какав Пенор Мејкер, мислим то могу ја да ти уградим ако хоћеш.

Али оно што ти треба је Лангцајт ЕКГ, Ехо срца.

У основи, или имаш неки поремећај при спровођењу импулса између свих оних чворова,

или имаш "Ћут Болан, Психосомат`ка!".

Ти си једна предивна Кластер Це особа у Кризи Четврт Века, а ви нагињете тим Психосоматикама.

Драгане мој, то је позив који се не одбија!

Мој Београде, Забрањени Граду, лепи громе мој!

Имаш руке као свештеник, а срце без милости, ličiš na moga oca*.

Већ Деценију од твоје Маскараде кад чујем твоје Име и Презиме, кожа памти, постаје Црвена, Црвена, и добијем 39.2

Једна ти је онда моја моћ.

Трепни и иди док си млад, остави ме да у монотонији спавам у твојој мајици.
If I may.

Ма какав Пенор Мејкер, мислим то могу ја да ти уградим ако хоћеш.

Али оно што ти треба је Лангцајт ЕКГ, Ехо срца.

У основи, или имаш неки поремећај при спровођењу импулса између свих оних чворова,

или имаш "Ћут Болан, Психосомат`ка!".

Ти си једна предивна Кластер Це особа у Кризи Четврт Века, а ви нагињете тим Психосоматикама.
Ma imam problema sa cukom vec par godina, izvesna ostecenja izazvana enterovirusima + limfni cvorici usled nekih epstajn barova etc, tako da da

Мислим ја не би требало да ти попујем, и ја бежим од других лекара као ђаво од крижа, одлагао сам одлазак код Максилофацијалног Хирурга све док нисам налетео на неког који је геј, и то сам случајно, па ме је наговорио да дођем код њега на Операцију.

Да сам простија особа сад бих избацио неки одвратни виц типа, "Издрандао ми је уста, али не на добар начин", али нисам па наравно да нећу изговарати такве гадости.

#ДамаИзЛондона #ЛавандаМафија

Inače, zimu 2013/14 sam proveo na CG primorju.
Ne ponovilo se, previše vremena sa ljudima u čijem društvu se inače ne bih našao, posledično previše alkohola i pratećih problema.

Да, тек кад се удаљиш од таквих друштава, схватиш онако ретроградно да многе одлуке у тим друштвима нису биле добре,

кад ми некад падне на памет какву сам све Брљу пио са 24 нежне годинице данас се згранем.

#ШардонеШок

pratećih problema.
IMG_20211222_195627.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back