момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.161
Secam se kad su mi stigli rezultati testa kako je cale pokusao da me rusoutesi i okrene na segu, kaze nesto u fazonu: imam pozitivne vesti xixi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nadam se i sva ostala leta, prolecad i jeseni

Бацање камена с рамена.Bilo je i debata.
Npr. neko se zapita u šta to gledam, i onda ja njega upitam šta šta gledam i onda se takmičimo u desetoboju.
Dakle nista od moje carolije?
Znaš onaj štos Endija Dika.Ма какав Пенор Мејкер, мислим то могу ја да ти уградим ако хоћеш.
Znaš onaj štos Endija Dika.
Kaže (tad je imitirao hirurga Fernanda T. Shortcreama): "Kako te služi onaj penilni implant?"
Ovaj kaže: (pokazuje znak za odlično).
Dr. Shortcream: "Fantastično, fantastično. Jer, sve dok ti nisi došao, nikad takav implant nisam ugradio nekome U Bulju."
I mene je kvazi-pogodilo kad si to rekla tom gmazuzapratio me Bere(t)kin.
moram da prestanem da upotrebljavam "mili" ironicno.
zapratio me Bere(t)kin.
moram da prestanem da upotrebljavam "mili" ironicno.
Dobro si me podsetio da proverim šta radi ta moja lična 10/10
Pogledajte prilog 1071573
Obarvala se u mrkvu
# kriza babušinskih godina?
moje ironije nekad prodju neopazeno, zao mi jeI mene je kvazi-pogodilo kad si to rekla tom gmazu

Bukv i jedna i druga lice na pastetuPogledajte prilog 1071574
Svaki put mi se na tren javi misao da drze pastete i onda kao ne, drze medalje![]()
sto tako da im kazesOvaj portal Nove S uredjuje Dragan J.
Naslov "preminuo nas poznati maneken" tekst "imao je 103 godine"sto tako da im kazes
ne, ja sam stipsetina.Da li imate osecaj krivice kad trosite pare ali ih svakako trosite?
Dole u monte karlu na svakom koraku ruskinje koje ništa drugo ne rade nego idu u kozmetički salonИма добру кожу.
Мора да не пуши (цигарете).
ja sam raspikuca defne, ja sam stipsetina.
to je zato sto sam pirotska snajka.
jer ako je Turcin krvav do lakata etc
Sad pre 15 minuta napravim grešku na berziDa li imate osecaj krivice kad trosite pare ali ih svakako trosite?
I tu se prirodno namece 'soft kao jedino moguce resenjeja sam raspikuca def
Zato i gledam da radim nesto gde se dosta zaradjuje
Svidja mi se akcenat, ali mi se ne gleda nestoGleda li neko novoseriju Necista Krv, kad smo vec kod pcinjskog okruga