peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.719
Nemoj tako, još ćemo zaplesati.ne podržavam ja ovde Hemijske napade u Damasku, kao i bučne susede, nego tvoja bolesna malenkost.
Nesam incelovaoTo je ta stojserska obrazovanost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj tako, još ćemo zaplesati.ne podržavam ja ovde Hemijske napade u Damasku, kao i bučne susede, nego tvoja bolesna malenkost.
Nesam incelovaoTo je ta stojserska obrazovanost
pa nisam ranije primetila igru recimasta ti je?

pa nisam ranije primetila igru recima
demo kra
kao satrovacki
kraDemo

dobro, niko nije zainteresovan za to sto monarhisti sede u upravnom odboru mtela koji kreira dejting aplikacije za tajland.
razocmarana sam.
Da vidiš tek kako se Lana Drahrepus iznenadila.pa nisam ranije primetila igru recima![]()
pa dobro nije ni napisano da bi se neko valjao od smehabogovi humora
nemoj te pasivno agresivne dzukacke fore, nije to tvoj nivo.sto si se tako uzbudila
ko te iznerviraonemoj te pasivno agresivne dzukacke fore, nije to tvoj nivo.
bukvalno niko.ko te iznervirao
pa oce ako budemo nestasni, rekao mi tab
hihi
Sad plotujem kako da se ne pomerim sa ovih 6.66
pa oce ako budemo nestasni, rekao mi tab
pitala sam ga dok kad mi traju vitamini, i on odgovorio i rekao da ne budem nestasna dok ne isteknu ili idem brzim vozom u banovinuСтварно, он прича са тобом? Наиме, са мном не.
Шта је рекао?
samo da znas da nam je Benedikta zabranila da budemo banovani, a njena rec ti je ovde crveno slovohХодам по веома танком леду, наиме страхујем да ће ми опет залепити Ц2 јер сам догађаје 1990их назвао злочинима, па сам се определио за цензурисану варијанту (__о__ни)
samo da znas da nam je Benedikta zabranila da budemo banovani, a njena rec ti je ovde crveno slovoh
jos tri dana, mozemo mi to!!!Да, зато морам да појачам Самоцензуру.
Нпр. Ратко Младић је ____ф ____ер
sta mozes da uradis da prodje? neki lek?Sad ti imam produzenu aritmiju s mlekom
Nzm, ne desava se cesto a kad se desi molim da prodje brzo (na ovaj ili onaj nacin)jos tri dana, mozemo mi to!!!
sta mozes da uradis da prodje? neki lek?
Nzm, ne desava se cesto a kad se desi molim da prodje brzo (na ovaj ili onaj nacin)
DavnoЈеси радио Хотлер ЕКГ?