- Poruka
- 1.727
"Gospode Bože"Sta kaze emilija na tvom avataru ?
Možda su malo pikseli deformirani kompresijom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Gospode Bože"Sta kaze emilija na tvom avataru ?
A da tačno"Gospode Bože"
Možda su malo pikseli deformirani kompresijom
Нико не спори да се СССР развијао за вријеме Стаљина али цијена коју је руски народ платио је превелика.Osnovna razlika izmedju nas i Rusa je što su oni svo to vreme (od Staljina naovamo) imali konstantno samo pro-rusku, patriotsku liniju. I Staljin i Jeljcin i Putin, svi sa izuzetkom Gorbačova kog tamo danas smatraju za šljam, su bili tvrdi pro-ruski patrioti i zato sad imaju moć jer imaju narativ i jedinstvo.
Mi smo sa druge strane imali pro-jugoslovensku, a ne pro-srpsku opciju, a do Jugoslavije je bilo najviše stalo Srbima jer su je oni i stvorili 1918-e nakon gubitka jedne trećine stanovništva. Svima drugima je bila usputna stanica za nezavisne države, i čim je pao komunizam i Berlinski zid tražili su izlazak iz Jugoslavije, a da bi pravdali svoje secesionizme pozivali su se na veliko-srpski nacionalizam. Zato je pre toga 1971-e u Hrvatskoj bio maspok, kad se gleda šta Savka i Tripalo na mitinzima pričaju vidi da to nema veze sa mozgom, oni se bore protiv 'velikosrpskog šovinizma' 1971-e u vreme Tita?! Hrvat je na čelu SFRJ, a oni pričaju o velikosrpskom nacionalizmu?
Znači samo nama je bilo stalo do Jugoslavije i čak i dan danas ona je većinski živa samo ovde i nigde drugo. I to je naš problem, dok kod Rusa to ne postoji, oni su se i 1945-e borili za Rusiju, a mi za mešovitu Jugoslaviju tokom i nakon Jasenovca. Dakle zaostali teret nikako nije isti, jer se ovde sve obilo o našu glavu, a svi drugi su dobili države - Hrvati, Slovenci, Bošnjaci, Makedonci, Albanci na Kosovu, Crnogorci, Vojvodina autonomiju, Sandžak traži svoje, Preševo svoje...
Staljin je dobio rat na leševima Rusa, ali Rusi su dobili moć i uspeh tim ratom. Broz je dobio Jugoslaviju na leševima Srba, i na kraju od SFRJ korist imaju svi osim nas. Svi su Rusi sovjeti, ali nisu svi Jugosloveni bili Jugosloveni, nego samo Srbi, a drugi su pobegli čim je Tito umro.
Hrvati 1971-e:
Нико не спори да се СССР развијао за вријеме Стаљина али цијена коју је руски народ платио је превелика.
Бројке иду и до 20 милиона присилно затворених, погубљених, несталих Руса у гулазима.Класични аутократа уз јасан полицијски терор над политичким противницима.Пази Стаљин је наредио да се сруши Храм Христа Спаситеља у Москви децембра 1931 јер му ето сметао , превише близу Кремља.
Такве ствари није ни друг Тито радио , барем не толико брутално и отворено у фазону ово ми смета, сруши а шта друго.
Tito demokrata, dozvoljavao ovakve proteste.......

Tako im je lepse.

Pa jeste, s tim sto toga nisam ni svestanTako im je lepse.
Tebi mozak nikada nije falsifikovao secanja?
Moj redovno vrsi dekorisanje...![]()
19.1. otvaraju „Wiener Eistraum“ ispred Rathhausa. Jedva cekam da idem na klizanje. I nadam se da nece biti novog lockdown-a.
Bas sam delila juce ovde tekst o tome kako mozak edituje secanjaTako im je lepse.
19.1. otvaraju „Wiener Eistraum“ ispred Rathhausa. Jedva cekam da idem na klizanje. I nadam se da nece biti novog lockdown-a.
Pa ima i smor epizoda, ali neke replike su do jajaJery sam propustio što nisam gledao Ic olvez sani in Fili?
Probao sam davno jednu epizodu, smorio se
Nisam videlaBas sam delila juce ovde tekst o tome kako mozak edituje secanja

https://neurosciencenews.com/memory-editing-surprise-false-19817/Nisam videla
Daj da se jednom pojavim u pravo vreme na pravom mestu.![]()
![]()
Mi smo kao klinci klizali po jednoj ogromnoj lokvi koja se svake godine stvarala između zgrada, pošto ni asfalta nije bilo do negdje posle rata 90ih.Tako im je lepse.
Da ali Jehova je direktan potomakDa, ali zato imaju secanje na rec Jehovinu![]()
Obrnula si redosled, prvo ide Jehova pa onda:Da ali Jehova je direktan potomaki
![]()
nemam pojma, meni je zena cincarka a ona kaze da to nije isto sto i jevrejkaTako su Izraelci editovali sjećanje na Izrael pre 1948

Da, nije isto.nemam pojma, meni je zena cincarka a ona kaze da to nije isto sto i jevrejka
ne, zna nesto malo cincarskog aka grckogGovori li vlaski?