момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.264
Tito i jai onda beskonacan niz titovih reainkarnacija (tito 1, broz 2, tito na brijunima, tito u spaniji, tito svira klavir, tito vozi sanke u Kumrovcu, tito i jovanka, tito i rex...)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tito i jai onda beskonacan niz titovih reainkarnacija (tito 1, broz 2, tito na brijunima, tito u spaniji, tito svira klavir, tito vozi sanke u Kumrovcu, tito i jovanka, tito i rex...)
daaaaaa, zaboravila sam na taj biserTito i ja
oce da gricke za nogu coveka, mene je ujela jednomImam bogomoljkicu na terasi, verovatno je došla da položi jaja i umre pre zime, ima li neko iskustva sa hranjenjem
ne znam zaista. ja imam jednu gigantsku paucicu na lodji, lepo se sama hrani, ja samo ne skidam tu njenu ogromnu mrezu pa mi je lodja smanjena za 1/3Znam da je karnivor, dakle insektima je hranim, ali nisam nikad kupovala insekte, a ne znam ni kako da joj dostavim to do usta
Tito i svinjska glava.Tito i ja
Ti si monarhist, ne smem da pljujem po Titi pred tobomTito i svinjska glava.
pa to je neka devijacija, kad se ljudi zene i udaju 4+ putaCujem da se Rodzer Voters ozenio peti put, ne znam sta ljude nagna da se nakon 4 neuspesna braka ozene jos jednom, kao nije islo prva cetiri ali mozda bas sad hoce, jbt
Koji si binSr, samo kontriraš.Ti si monarhist, ne smem da pljujem po Titi pred tobom
Nemoj te cirjakove foreKoji si binSr, samo kontriraš.
Peti je Ćirjakista.Nemoj te cirjakove fore
Ne znam ko je to, inače.Nemoj te cirjakove fore
Nema veze, al imate slican nacin razmisljanjaNe znam ko je to, inače.
Abu Ćirjak bin Bulazn, autor kovanice autošovinistiNe znam ko je to, inače.
Šta znam, već sam spominjao, nisam oduševljen kovanicom.Abu Ćirjak bin Bulazn, autor kovanice autošovinisti