момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.265
Kad smo kos frei, gde je jugoslav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ја своју исто нисам.Izdrzi, ja sam svoju odradio
PostujemИ ја своју исто нисам.
Mozda je otisao u izrailjKad smo kos frei, gde je jugoslav
R si ovo slusala?Nasla sam neki cipiripi puding, sta li je to vec, stoji u onim rashladnim vitrinama. Nadam se da je lep, al vrvt je buljon
Da da, to je ta tetaR si ovo slusala?
Seksej glas, sad cu da oclusamDa da, to je ta teta
Da, Znakovi pored puta zvuci ipak mnogo mudrosernije i filozofskije nego znaci pored puta, kao neki saobracajni prirucnik za pocetnikehNepogresivi znakovi dobrog segsa. Sad ne znam da li se u ovom kontekstu upotrevljava znaci ili znakovi? Znakovi su apstraktniji, znaci su saobracajni itd
I sta je onda tacno - znaci dobrog segsa ili znakovi?Da, Znakovi pored puta zvuci ipak mnogo mudrosernije i filozofskije nego znaci pored puta, kao neki saobracajni prirucnik za pocetnikeh
Umro od koroneMozda je otisao u izrailj
Pa ako segz gledas kao nesto animalno i puku fiziolosku potrebu onda znaci, ali ako mu nadodas onu romanticnu dimenziju ondak znakoviI sta je onda tacno - znaci dobrog segsa ili znakovi?
Pa ovo je svakako mnogo realnije od posete Izrailju, a verujem da bi i njemu bilo drazeUmro od korone
Nije to za zezalje, stvarno mozemo da pocrkamo od koroncineUmro od korone
Pa sad moram da procitam taj tekstPa ako segz gledas kao nesto animalno i puku fiziolosku potrebu onda znaci, ali ako mu nadodas onu romanticnu dimenziju ondak znakovi
Kakav je tvoj vax status, draga?Nije to za zezalje, stvarno mozemo da pocrkamo od koroncine
2 astra zeneke, buster cu negde krajem novembra po redu voznjeKakav je tvoj vax status, draga?
Omg pa zar ta ima kod nas2 astra zeneke, buster cu negde krajem novembra po redu voznje