gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
realnost je medjutim zelena energija.Da, zasluzuju IT platu i pemziju s 36
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
realnost je medjutim zelena energija.Da, zasluzuju IT platu i pemziju s 36
Pa msm dok god postoji to zanimaljerealnost je medjutim zelena energija.
Ne primećuješ rusopatofiliju u nasma kakvi
primecujem ali ne vidim kako mogu da uticem na to ili na slican stepen debiliteta kod antivaksera?Ne primećuješ rusopatofiliju u nas
Nazalostdal ces uspeti danas da dovrsis temu
i kako ce se zvati sledeca i zasto je ne ubijemo for goodNazalost
Zaboravio sam da italikujem belog čoveka.Pa ne bi trebalo, tj bas suprotno, svaki posteni AOCijanac prezire belog coveka i nacin na koji je gradio sopstvenu istoriju na racun crnackih slucajnih prolaznika. Dakle tu se levoliberasi i nacionalisti overlapuju, razlikuju se tamo gde pocinje prica o serbskom ponasanju 90ih.
Zasto bismo? Ako ti se ubija, filozofija prva vrata pravoi kako ce se zvati sledeca i zasto je ne ubijemo for good
Svako treba da fiksira neki segment gde ce insistirati na pravilimamomi, ti meni ne delujes kao covek koji je se drzi navika, kad ono
Ti redefinises pojam belog coveka kako ti odgovara, sad ce ispasti i da je Nil De Grajs Tajson beli covek samo zato sto je pro-bilgejcZaboravio sam da italikujem belog čoveka.
AOC - beli čovek
Dragan Petrović Vladičin Han - Crnjac
zato sto je postala penistZasto bismo?
Nikad nije bila jaca, plus smo dobili Mesija (Nosfea) besplatno, sad smo prakticno kao PSGzato sto je postala penist
To je tvoja duznos'Momo, hoće Ario da ti ubije temu, oteraj je u rac.![]()
hmmmNikad nije bila jaca, plus smo dobili Mesija (Nosfea) besplatno, sad smo prakticno kao PSG
ne, on mi salje slike nabreklog uda, mogu da ti skrinsotujem a da me ne banujesTo je tvoja duznos'
Navikla se već, ne deluj više.To je tvoja duznos'
Nisam ocekivao ovakav razvoj dogadjajane, on mi salje slike nabreklog uda, mogu da ti skrinsotujem a da me ne banujes
da da, perverznjakNisam ocekivao ovakav razvoj dogadjaja