- Poruka
- 55.168
Pa odakle budzet, misa mu poljubim?Nije poenta iz cega se finansira (iz budzeta republike ofc), poenta je cije interese zastupa. A sudeci po nazivu, jasno je ciji su to interesi prerogativni.

Normalno da niko ne zastupa narodne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa odakle budzet, misa mu poljubim?Nije poenta iz cega se finansira (iz budzeta republike ofc), poenta je cije interese zastupa. A sudeci po nazivu, jasno je ciji su to interesi prerogativni.
Хаха, ја не могу озбиљно да схватим шпански језик и оно акцијање.. некако ми не иде, као пародија. Можда због сапуница, којим су нас бомбардовали некада.Почела сам ла каса де папел (одгледала сезону и по за два дана) и оно, ок је, али као и обично не знам чему толики хајп.
Pa to je isto, država i javnost. Oboje se finansiraju od komunalne imovinePa da, nego se taj posao vika drzavni sluzbenik kod nas, a ne javni sluzbenik kako bi trebalo kad te placaju poreski obveznici. I posle se pitaju zasto su drzavni sluzbenici otudjeni od gradjanstva? Pa mozda da pocnete od naziva zanimanja te svoje drzavnosluzbenicke reforme hehe
Погубио сам начисто компас по ППу, не знам више која је која хахаххаPa kad si se razmahao na forumu sa "dobar dan, carsijo" na sve 4 strane, ko zna koju si filoloskinju startovao u medjuvremenu![]()
Dvoumio sam se dal da ne pocinjem ili da ne pocinjem i hvala ti sto si me opredelilaПочела сам ла каса де папел (одгледала сезону и по за два дана) и оно, ок је, али као и обично не знам чему толики хајп.
Ima i toga, ali instagram je plarforma na kojoj je moguce probiti se kao sam svoj gazda, bar tako kazeХаха, сликари без мецене немају за хлеб, а не да живе.
Nije normalno! U svakoj zapadnoevropskoj zemlji, to zanimanje se zove gradjanski sluzbenik, javni sluzbenik, ne i drzavni sluzbenik. Sto se tice budzeta, malo je poreza naplacenog kod nas da bi isfinansirao zadovoljavajuci deo budzeta.Pa odakle budzet, misa mu poljubim?
Normalno da niko ne zastupa narodne.
Ја могу, има баш много добрих шпанских филмова.Хаха, ја не могу озбиљно да схватим шпански језик и оно акцијање.. некако ми не иде, као пародија. Можда због сапуница, којим су нас бомбардовали некада.
Kazem ja, razmahao siseПогубио сам начисто компас по ППу, не знам више која је која хахахха
Ali interes drzave nije uvek sto i interes gradjana. Zasto onda postoje javne sluzbe kod nas, sa jedne strane, i drzavne sluzbe sa druge?Pa to je isto, država i javnost. Oboje se finansiraju od komunalne imovine
I meni je bilo neverovatno da se neradi o meni
Ма јасно, има озбиљне кинематографије у хиспанској култури, од Шпаније, до Средње и Јужне Америке, погледао сам их доста у склопу хиспанских култура на факултету. Али ово пушке, акција, лака забава, опасни момци и девојчице са шпанским ми не иде..Ја могу, има баш много добрих шпанских филмова.
Међутим, оно што не могу је - лоша глума појединих и... Too many plot holes.
To je semantika, kao ono pre 7 godina kad su nas ubeđivali da preduzeća nisu društvena nego državna.Ali interes drzave nije uvek sto i interes gradjana. Zasto onda postoje javne sluzbe kod nas, sa jedne strane, i drzavne sluzbe sa druge?
Ne mislim da je samo semantika, jer jezik je jako bitan za politicku poziciju necega u drustvu. Zato se ja zalazem za kategoriju javnog sluzbenika koji bi obuhvatao postojece drzavne sluzbenike i javne sluzbe (skolstvo, zdravstvo, socijala i sl)To je semantika, kao ono pre 7 godina kad su nas ubeđivali da preduzeća nisu društvena nego državna.
Pazi, ta Tvoja predanost socijalizmu je ništa drugo do devijacija.Ne mislim da je samo semantika, jer jezik je jako bitan za politicku poziciju necega u drustvu. Zato se ja zalazem za kategoriju javnog sluzbenika koji bi obuhvatao postojece drzavne sluzbenike i javne sluzbe (skolstvo, zdravstvo, socijala i sl)
Није ваљда југоносталгичар?Pazi, ta Tvoja predanost socijalizmu je ništa drugo do devijacija.
Sva društvena imovina je buljom
Не знам како ће се завршити али Ракел је убедљиво најгори лик за сада.Ма јасно, има озбиљне кинематографије у хиспанској култури, од Шпаније, до Средње и Јужне Америке, погледао сам их доста у склопу хиспанских култура на факултету. Али ово пушке, акција, лака забава, опасни момци и девојчице са шпанским ми не иде..
Moguce, ali kad kazem javni sluzbenik, zapravo uzimam za primer kapitalisticke zemlje jer kod njih je tako. U socijalizmu su to drugovi i drugarice drzavni sluzbenici. U Kini isto, cak je to neko jako prestizno zanimanje kod njih.Pazi, ta Tvoja predanost socijalizmu je ništa drugo do devijacija.
Sva društvena imovina je buljom
Убедићу себе и то да погледам некад..Не знам како ће се завршити али Ракел је убедљиво најгори лик за сада.
Ne, ja sam naime levicmarkaНије ваљда југоносталгичар?
Porezi, kazne, tandere mandereNije normalno! U svakoj zapadnoevropskoj zemlji, to zanimanje se zove gradjanski sluzbenik, javni sluzbenik, ne i drzavni sluzbenik. Sto se tice budzeta, malo je poreza naplacenog kod nas da bi isfinansirao zadovoljavajuci deo budzeta.
"zajmovi" hehePorezi, kazne, tandere mandere
Аа, од туј сорту.. надам се нека предратна СКОЈ варијанта, а не послератна КПЈNe, ja sam naime levicmarka![]()
Ne, mene su i u mladosti nepravedno optuživali da dilujem drogu, zbog nerazumnih količina keša.Gde nije karijeriskinja, laze ko paskinja, kladim se da zinozaradjuje vise nego Dzeg u njenim godinama