B I I X I I I + 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Почела сам ла каса де папел (одгледала сезону и по за два дана) и оно, ок је, али као и обично не знам чему толики хајп.
Хаха, ја не могу озбиљно да схватим шпански језик и оно акцијање.. некако ми не иде, као пародија. Можда због сапуница, којим су нас бомбардовали некада.

Хаха, ја не могу озбиљно да схватим шпански језик и оно акцијање.. некако ми не иде, као пародија. Можда због сапуница, којим су нас бомбардовали некада.
Ја могу, има баш много добрих шпанских филмова.
Међутим, оно што не могу је - лоша глума појединих и... Too many plot holes.

Ја могу, има баш много добрих шпанских филмова.
Међутим, оно што не могу је - лоша глума појединих и... Too many plot holes.
Ма јасно, има озбиљне кинематографије у хиспанској култури, од Шпаније, до Средње и Јужне Америке, погледао сам их доста у склопу хиспанских култура на факултету. Али ово пушке, акција, лака забава, опасни момци и девојчице са шпанским ми не иде..

Ne mislim da je samo semantika, jer jezik je jako bitan za politicku poziciju necega u drustvu. Zato se ja zalazem za kategoriju javnog sluzbenika koji bi obuhvatao postojece drzavne sluzbenike i javne sluzbe (skolstvo, zdravstvo, socijala i sl)
Pazi, ta Tvoja predanost socijalizmu je ništa drugo do devijacija.

Sva društvena imovina je buljom

Ма јасно, има озбиљне кинематографије у хиспанској култури, од Шпаније, до Средње и Јужне Америке, погледао сам их доста у склопу хиспанских култура на факултету. Али ово пушке, акција, лака забава, опасни момци и девојчице са шпанским ми не иде..
Не знам како ће се завршити али Ракел је убедљиво најгори лик за сада.

Moje jagode :D
IMG_20211018_113232.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back