момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.598
Da, ja bih to srocio "u vlaznoj dubini zenske republike Srbije..."Prevideh ovo
Pa brutalno (istinito)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ja bih to srocio "u vlaznoj dubini zenske republike Srbije..."Prevideh ovo
Pa brutalno (istinito)
Okači na RR, a ja da pristavim BS šoljuDa, ja bih to srocio "u vlaznoj dubini zenske republike Srbije..."
Aj kad bude trendovala ponovoOkači na RR, a ja da pristavim BS šolju
WelkamEvoh me
Bila sam zazeta, angažovana i razapeta (mislim, i sad sam).
Sinoć provalim da ste pobegli u drugu sobu, zečine.
To je njoj ultimativni trigger.Kad sam video naslov teme, samo sam hipnotisano skrolovao do električinog odgovora, kao mandzurijski kandidat, no matter what
AhahahhaahahhahahahhTo je njoj ultimativni trigger.
Jednom je Natasa otvorila temu kako je sjedila u parku, nesto se zamislila i preplasio je pas koji je poceo lajati, vlasnik ispalio ono klasicno "ma nece on", nije proslo dugo pojavila se Fabry i toliko je krizarila protiv dogova da je na kraju pobrala ban.
Pa kad ne zna za granicu, to je kao kada ja pjenim protiv Zidova i osoba druge boje koze, ali nikada ne zagovaram Endloesung ili nesto slicno, dok je sto se tice Fabry, samo nebo granica.Ahahahhaahahhahahahh

Meni je fascinantno da nekog zivotinja (a da nije covek) moze toliko da trigeruje, zato mi smesno pre svegaPa kad ne zna za granicu, to je kao kada ja pjenim protiv Zidova i osoba druge boje koze, ali nikada ne zagovaram Endloesung ili nesto slicno, dok je sto se tice Fabry, samo nebo granica.
![]()
To je polutrolez kod nje.Meni je fascinantno da nekog zivotinja (a da nije covek) moze toliko da trigeruje, zato mi smesno pre svega

Mislim da ucitavas, deluje mi iskreno.To je polutrolez kod nje.
![]()
Mislim da zeli zafrkavati ljubitelje pasa na forumu, zato tako pise.Mislim da ucitavas, deluje mi iskreno.
Nzm, mislim da smo negde vec imali ovu raspravu onomad.Mislim da zeli zafrkavati ljubitelje pasa na forumu, zato tako pise.
Daleko od toga da voli dogove, ali ne vjerujem da je toliko ekstremna.
Ona i Natasa su u istom rangu po netrpeljivosti prema njima, samo sto Natasa ne preuvelicava.