момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.480
Jeste Noritza
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije od 1.37ova normalno peva
za sad
Čekaj da krene, lolova normalno peva
za sad
sto me mucis, daj nesto lepoČekaj da krene, lol
Pa moze, uglavnom me zamisle kao skini geja, tako da ne odstupasonda cu da te zamisljam kako ja hocu.
negde si rekao da licis na onu Adele iz Blue is the warmest colorPa moze, uglavnom me zamisle kao skini geja, tako da ne odstupas
Ali i ja sam Daska zamisljao kao nekog femino lika, a zapravo vise lici na nacija
kao kad je neko za mirana napisao jel on kopa kripto rucno ahahahhahahahahPa moze, uglavnom me zamisle kao skini geja, tako da ne odstupas
Ali i ja sam Daska zamisljao kao nekog femino lika, a zapravo vise lici na nacija
wat?negde se rekao da licis na onu Adele iz Blue is the warmest color
Da, ali to vise onako karakterno-depresantski, samo sto se ja nikad necu ebati sa Leomnegde se rekao da licis na onu Adele iz Blue is the warmest color
a ti mislis da svi pravnici vole iste stvari?I Stugots voli ovaj bend.
moma lici na adel? pa onda bih jebobi
Po napadima panike, damoma lici na adel? pa onda bih jebobi
dzaba se vadis, stize ppRekao sam da sam nesnadjen kao Adel, tako nekako
Pa onako, posto je to jedini zanr koji po svemu sudeci nikad necu zavoletiA što me pitaš za epsku?
simpa je ovo
ni ja ne volim da je citam, ali volim da gledam.Pa onako, posto je to jedini zanr koji po svemu sudeci nikad necu zavoleti
Konačno da ti simpa budu prljave metalike.simpa je ovo
oba nevolemni ja ne volim da je citam, ali volim da gledam.
pa ne, pomesao si me sa strki hahahahhahKonačno da ti simpa budu prljave metalike.