gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
ajde daj nesto, ne pada mi nista na pamet.Kad ću jednom doći ovde i videti kako slušaš prljave metalike i zašto nikad?
nego, sta kazes za dragulijin glas? moma isto apruvovao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde daj nesto, ne pada mi nista na pamet.Kad ću jednom doći ovde i videti kako slušaš prljave metalike i zašto nikad?
ovo onaj mali iz col mi baj jor nejm
Sad je onaj momenat kad bi se Lans ubacio da nije banovanslusam dua lipu ahahahha
Ona ima jako lep glas, može da snima audio knjige.ajde daj nesto, ne pada mi nista na pamet.
nego, sta kazes za dragulijin glas? moma isto apruvovao
totalno.Sad je onaj momenat kad bi se Lans ubacio da nije banovan
Izgleda da jesteovo onaj mali iz col mi baj jor nejm
mhm, bas sam se razdusevilaOna ima jako lep glas, može da snima audio knjige.
sladak je on. tako nekako momu zamisljamIzgleda da jeste
u je.beto e iskrvarice mi usi
Voleo sam mnogo ranije, sad onako slabijeRedmonde, r volis epsku f?
Ti si je sad prvi put čula?mhm, bas sam se razdusevila
Ja bih voleo da imam tako gejli fensi facuh, bolje i to nego ova klasicna dzibersko-neprepoznatljivasladak je on. tako nekako momu zamisljam
u je.beto e iskrvarice mi usi
mhm. pa ne znam ja nesto metalike od kad nisam sa nikolom i sa filipom - filip je onaj jarac odvratni a i on je slusao tako neke komercijalnije stvari, npr metaliku je bas voleoTi si je sad prvi put čula?
pa na koga licis, daj mi neke smerniceJa bih voleo da imam tako gejli fensi facuh, bolje i to nego ova klasicna dzibersko-neprepoznatljiva
kao košulja Carrie Coon u Fargu, samo što kod nje to već liči na neštoa joj.
mnogo cveca, oprasice ga nesto
Stvarno ne znam, radio sam onaj test slicnosti sa javnim licnostima, al sam zaboravio sad ko mi je ispao, mozda juk ili stug mogu da se sete, oni su bili prisutnipa na koga licis, daj mi neke smernice
Jbt, ovo Nora?kao košulja Carrie Coon u Fargu, samo što kod nje to već liči na nešto
![]()
onda cu da te zamisljam kako ja hocu.Stvarno ne znam, radio sam onaj test slicnosti sa javnim licnostima, al sam zaboravio sad ko mi je ispao, mozda juk ili stug mogu da se sete, oni su bili prisutni
Ako misliš na Leftovers ne gledam ali verovatno jesteJbt, ovo Nora?