момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.219
Pa nz, mozda ne ipak dok je dzeg prisutna, doci ce do nemilih scena, ali inace mozeda je tagujemo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nz, mozda ne ipak dok je dzeg prisutna, doci ce do nemilih scena, ali inace mozeda je tagujemo?
hm, to se onda moze konzumirati?Baba mi pričala da je to bila anestezija pre anestezije
Duvaj ga breGDE SUUUUUUUUUUU ZAMISLJENI POGLEDI
I PITOMI OSMESIIIIIIIi
GDEEEEEEE BREEEEEEEEEE
ma nece, malo se popickaju oko kineza i to je toPa nz, mozda ne ipak dok je dzeg prisutna, doci ce do nemilih scena, ali inace moze
Cekaj, on je ono "od stola, od stolice, do kasike do police"Piše čovjek pjesme za djecu.
Jesi li čitao šta?
Može, kao ovaj otac godine što je to uradio:hm, to se onda moze konzumirati?
Pa moze, al zoves je na svoju odgovornostma nece, malo se popickaju oko kineza i to je to
mars rospio nevaspitanuso sa psihickim problemma a i sireDuvaj ga bre
Nemam pojma, mislim da sam samo par njih pročitao, ostalo mi je u glavi da su ok.Cekaj, on je ono "od stola, od stolice, do kasike do police"
Ha?ljepo, lezbejke su kulje
Probaj malo da postiš, da se uzdržavaš od govora i sl.mars rospio nevaspitanuso sa psihickim problemma a i sire
naucse kulture malo
Cekaj bre, ti o andriji pricas, meni sve rčum u glaviNemam pojma, mislim da sam samo par njih pročitao, ostalo mi je u glavi da su ok.
u jeMože, kao ovaj otac godine što je to uradio:
Pa da jbt, on ti je i bio poenta postaCekaj bre, ti o andriji pricas, meni sve rčum u glavi
svaki gej je predivan. tko je lezb?Ha?
Uuu cula sam znas za koga da je lezv
A on je predivan
probaj malo dides negde malo nekadProbaj malo da postiš, da se uzdržavaš od govora i sl.
Zaboravih, posle smo se zapricali o rčumu pa zatoPa da jbt, on ti je i bio poenta posta![]()
Da, odgovaram na postove od prošle godine.Zaboravih, posle smo se zapricali o rčumu pa zato
Ja sam ovih dana promenila bukvalno sedam dimenzijadeka dentu
probaj malo dides negde malo nekad
naci malo ono
promenis
i to
i zamoljavam te dame nespominjes
necu da se spustam na tvoj nivo nekulture a i sire
"Od čega je umro Pera?"nisam nista jeo ceo dan
nevaspitanuso ti si toksicnaJa sam ovih dana promenila bukvalno sedam dimenzija
Idi sad probaj da se uzdržavaš od govora