Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.524
ima nova tema, nego nisi ti pazio i pratio i propratio i nisi bio azuran i nisi bio aktivanNova tema danas nesto nista a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima nova tema, nego nisi ti pazio i pratio i propratio i nisi bio azuran i nisi bio aktivanNova tema danas nesto nista a
zasto nezastitjen?pushesh maruanu
slusas muziku drogosku
imas nezasticen sehs
ajde tiNova tema danas nesto nista a
pa ako nestavljas kontom na penis pre nego sto penis stavljas u vaginu onda se to smatra nezassticenim seksom i tako povecavas rizik od polnih bolesti a i sirezasto nezastitjen?
dirno?pusti ti krompirka
naci ako si musku pisu dirno to ti je brate gotovo
Kako to mislišdanas su zene jako slobodne i ne vode racuna o sebi i svojim supljinama
Jesi joj Prišao, koristeći šmekerske tehnike nece šmeceja sam danas video jednu zenu
Da, jedan ginekolog se iznervirao kad je jedna otišla a sa Prezentom od prošle noćikonsumiraju svasta
prave rezije takozvane znaci kombine
kombinisu se dakle
njih dve tri sa jednim ili dva coveka
odu na neki produzeni vikent
npr na neku iznaimljenu vikenticu na dunavu
i tamo polno opste bez zastite
bukvalno goloruki
i onda razmejuju partnere ukrug i u kocku i odjedared po njih dve i tri i dva coveka ili jedan covek ili jedna zena i dva coveka i slicno a i sire
IOI (indicator of interest)+ me gledala celo vreme
ja zalim te ljude maike miDa, jedan ginekolog se iznervirao kad je jedna otišla a sa Prezentom od prošle noći
ne..bila je udataJesi joj Prišao, koristeći šmekerske tehnike nece šmece