момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.219
Dajem sebi sat vremena dnevno napolju, kao u zatvorima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije, oko suzukea nesto, kad su ga banovalijel ti slao siorana
iskljucili smo, ali moderacija ne moze da iskljuci heheUvek možete da isključite PP ako vas uznemirava
taman poslavazi, nadam se da nisi izmislio, sutra idem u tom pravcu pa cu ih potraziti
Uvek sam vama nemoderatorskim bicima zavideo na tome, ja sam otvoren ko pasuljarska livadaiskljucili smo, ali moderacija ne moze da iskljuci hehe
ih, mnogo trazisUvek mogu da se odreknu funkcije sam hteo reći hehehebuahaha
Šta ti vredi da zaključaš kad ti ja opet mogu poslati.iskljucili smo, ali moderacija ne moze da iskljuci hehe
pij tecnost, nemoj dehidriratNe tražim, predlažem :/
pa da, meni inboks pun moderacijeŠta ti vredi da zaključaš kad ti ja opet mogu poslati.![]()
Nemamo puno poruka, samo 464.pa da, meni inboks pun moderacije
Haha ozb? Pa i ja se relativno cesto sastanem s bratom i snajkommomi, ponekad me podsecas na emili dikinson, i ona je izlazila iz kuce samo do susedne kuce svog brata da bi se je.bala sa snajkom
Pre ce covek svalera i vlagu iz kuce da istera nego tebe sa pp-aŠta ti vredi da zaključaš kad ti ja opet mogu poslati.![]()
Šta ti misliš da ja pišem nekome ko to ne želi.Pre ce covek svalera i vlagu iz kuce da istera nego tebe sa pp-a![]()
pa zelela sam, ne kazem nistaNe mogu ni moderatori da ti šalju pp ako ne želiš a nije vezano za forum. Samo opomeneš pa ako ignorišu proslediš nekom iznad
Slao si meni jer te neko zamolio da proslediš nešto, npr. To nije lepo, šta god mislio, ko zna na šta sve bi bio spreman da ti osoba dozvoliŠta ti misliš da ja pišem nekome ko to ne želi.
zaboravio sam da kupim sok od paradajzaDraga braćo i sestre, probudio sam se mamuran, nije mi ništa. Majmun pritiska dugmiće
---
Uvek možete da isključite PP ako vas uznemirava