- Poruka
- 131.189
I papir loš, font previše sitan, treba ti lupa da pročitaš.Mada imaju one klasike, ali korice su smece
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I papir loš, font previše sitan, treba ti lupa da pročitaš.Mada imaju one klasike, ali korice su smece
Da, Clio takodje, ima i Fabrika kljiga, mada nisam ih zagledaoOd izdavačkih kuća koje objavljuju filozofiju, esejistiku najbolje su Izdavačka knjižarnica Zorana Stojanovića, Karpos, Fedon, Gradac, S. glasnik...
Jedino što su uglavnom knjige skupe u pm.
fotoImaju i neke ok korice, za razliku od vulkancine
nakupavala u sluzbenom svasta nesto po vrlo niskim cenama, imali su pre par godina OGROMNE rasprodaje.Od izdavačkih kuća koje objavljuju filozofiju, esejistiku najbolje su Izdavačka knjižarnica Zorana Stojanovića, Karpos, Fedon, Gradac, S. glasnik...
Jedino što su uglavnom knjige skupe u pm.
Djole David na steroidesamo pozitiva brt lundgren
Enjoying some Spaghetti Vongole. Life’s good. Enjoy your weekend!
https://www.instagram.com/p/CP_KtIQLgg6/?utm_source=ig_web_copy_link
Kupovao sam i ja kad su te rasprodaje, stvarno neke knjige skoro džabe, jedino što sam dosta toga propustio, bilo rasprodato.nakupavala u sluzbenom svasta nesto po vrlo niskim cenama, imali su pre par godina OGROMNE rasprodaje.
a iz knjizarnice zorana stojanovica necu kupovati iz ideoloskih razloga, a ima dobra izdanja.
fabrika knjiga je isto ok
nisam al znam devojku koja se je.bala snjim hahahahDal je neko citao Marojevica
Aaahahahahhahahanisam al znam devojku koja se je.bala snjim hahahah
Čitao sam nešto, ni ne sećam se šta, slab pisac prilično.Dal je neko citao Marojevica
pa ne znamDjole David na steroide
Da, ali zato vrlo jak narkomanČitao sam nešto, ni ne sećam se šta, slab pisac prilično.
biksy značiDa, ali zato vrlo jak narkoman
Bixi je zadrzala krucijalni deo prednjeg korteksa, kod marojevica je otplovio ko santa ledahbiksy znači
gle maimuna metno portiklu ko šatorsko kriloDjole David na steroide
To se tako aristokracki radi, da se ne zamaze odjelo vredno 24k konvertabilnih marakagle maimuna metno portiklu ko šatorsko krilo
pa metni karton oko sebe tri metra detetijebem krvavo
potpuno nebitno, kažem potpunokrucijalni deo prednjeg korteksa
pa kako da zamaže detemujebemupičku pa nije navrnuo kofu govannah da iskapi amanTo se tako aristokracki radi, da se ne zamaze odjelo vredno 24k konvertabilnih maraka
Jbg, mere su merepa kako da zamaže detemujebemupičku pa nije navrnuo kofu govannah da iskapi aman