pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.160
nekako je ruralna jel se preziva grubješić
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nekako je ruralna jel se preziva grubješić
i juki zasigurno, ona voli zan dilmanE pa takav ce da bude i ovaj o meni, znaci gledaces ga ti i jos dvoje ljudi
Da, zato si ti sazela najbolje i od republikanaca (mrznju prema kineskom narodu) i od demokrata (mrznju prema ruskom)Jedino su nesvesni ruskog naroda
Koji je najveća pretnja homo sapiensu
Evo su krenule trke golfovima (dvojke) bez auspuha kroz grad.сад само желим да скинем сопствену кожу ако је могуће
толика ми је температура у стану, а ја не могу да пронађем даљински од климе дан девети
добро, овде није толико тешко.
jel dizeliEvo su krenule trke golfovima (dvojke) bez auspuha kroz grad.
Moja odluka da ne držim vatreno oružje u kući se opet pokazala kao prava.
Na govnarluk meni se činijel dizeli
ja ne vidim ni nju ni tebe. ko je ova simpa lezba na prvom stepeniku?
Ne vidi se :/
ja bi reko fiksnim
седимо у реду изнад ње, разредна трећа с лева, ја четврта.ja ne vidim ni nju ni tebe. ko je ova simpa lezba na prvom stepeniku?
uf, nisam sigurna, jel imaš majicu diesel?
ti si dizel? pa imas duge nodeседимо у реду изнад ње, разредна трећа с лева, ја четврта.
ја сам некад имала бланко опкладе, ако изгубим, бира шта жели

то је разредна, она трећа, ја четвртаti si dizel? pa imas duge node
мајке ми, истинита прича, хехе
Nema dovoljno aristokracku facu si htio reci?nekako je ruralna jel se preziva grubješić
e bas, pripadnichche maloто је разредна, она трећа, ја четврта
ја сам то црнокосо убого поред ње
mocna je valjda iznad lezbe... ne vidim ni ja profesorku sa slikeja ne vidim ni nju ni tebe. ko je ova simpa lezba na prvom stepeniku?
jao kad bi znala kolko ne znaš o čemu se radiа ви играте у читаље кљиге, пффф, то чак ни ја не бих

Djeluje mi kao da bi se uvijek isto završavalo, ali ok.мајке ми, истинита прича, хехе
kako si provalio kad je ganci ovde? nikad ne bih pogodilamocna je valjda iznad lezbe... ne vidim ni ja profesorku sa slike