- Poruka
- 55.168
Imaju raznih krojeva i duzina, godinama prodaju te lanene, super je fazonSimpa je, moze to lepo hipzterski da se iskombinuje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju raznih krojeva i duzina, godinama prodaju te lanene, super je fazonSimpa je, moze to lepo hipzterski da se iskombinuje
Sta je endlerica? Nesto za zavrsavanje?Kako sam probala endlericu, uopste ne razumem zasto postoje druge masine
Steta sto je lan, ne volim ga ali jeste prijatan za teloImaju raznih krojeva i duzina, godinama prodaju te lanene, super je fazon
NisamArke, si gledala merchant of four seasons by fasbinder
Jednom me Serđo Karvahal blokirao na IG
Misliš da se @KESH nazvao po nejmuSto ovi nasi zameraju Rvatima sto su docekali Gotovinu kao heroja, kao da oni ne bi docekali Mladica da je pusten
Za šta dovoljnoDa, bilo joj je dovoljno 0.5 dana hijatusa, ljudi potcenjuju izdašnost hijatusa (prekida)
Za rekuperaciju od ovog smradnog sajttahZa šta dovoljno
Kad si to spavala, nadam se ne oko Astronomskog PodnevaElem, u posetu Maneskinu, nosili im trešlje i Nečistu krv
Zato što naši gule doživotne a ovi miješano meso sa šopskom sa strane.Sto ovi nasi zameraju Rvatima sto su docekali Gotovinu kao heroja, kao da oni ne bi docekali Mladica da je pusten
Da, ali mi ne bismo imali nista protiv da njihovi gule dozivotne, a nasi mesano meso, samo sto smo mi ti kojima je u ovom deljenju karata zapao kuras.Zato što naši gule doživotne a ovi miješano meso sa šopskom sa strane.