gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Tibor JonaKo je to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tibor JonaKo je to
Lep strukichttps://www.instagram.com/p/CP2kWcKMzFs/?utm_medium=copy_link
Bilo bi mi dovoljno da me zgazi u GSP za cijeli zivot
Јесам, није мој тип.Strki, jesi vidla mladog jonu kakav je secer bio
Meni je bas bio lep, ali nekako aseksualno. Ne mozes da povredjujes segsom ovako neko prozirno bice.Јесам, није мој тип.
Због јер је ђарма.
Шалим се, тотално бих се заљубила све и да је квазимодо.
Govori kao maternji, sa milanovackim akcentomStrki, jeri znas madjarski
Нем тудомStrki, jeri znas madjarski
Езоз!Govori kao maternji, sa milanovackim akcentom
Zamisljam te po onim madjarskim dnevnicima na rtv8 kad ostanes bez poslaНем тудом
Зашто замишљаш да ћу остати без послаZamisljam te po onim madjarskim dnevnicima na rtv8 kad ostanes bez posla
Да, да, могу и да склопим ракету и пошаљем је на Уран, while I'm at itStrki, mozes da napises naucni rad - upotreba postakcenatskih duzina u madjarskom
A kakav vam je plan?Зашто замишљаш да ћу остати без посла
Ја замишљам како напуштам посао
Али не ради мађарског дневника, него ради оног нашег плана
Jel osecas duzinu dok izgovaras UuraaanДа, да, могу и да склопим ракету и пошаљем је на Уран, while I'm at it
Да живимо у некој забити са нула људи и кућа около, свако на свом спрату и да не комуницирамо, само понекад да вечерамо заједно, типа једном месечно. Ја спремим вечеру, он опере судове, и свако у своју собу.A kakav vam je plan?
Dobro, nek vas pojede dodik, sta vam ja moguДа живимо у некој забити са нула људи и кућа около, свако на свом спрату и да не комуницирамо, само понекад да вечерамо заједно, типа једном месечно. Ја спремим вечеру, он опере судове, и свако у своју собу.
Од људи једино неки језиви рибар из краја да буде, вечито у кабаници и са куком уместо руке (знам шта сте радили прошлог лета вајб), нисмо још одлучили дефинитивно, али предлог је да то буде шишке, некако нам се уклапа.
Не, шишке ће да поједе додика, зато је ту.Dobro, nek vas pojede dodik, sta vam ja mogu
Si videla sto sam nam nasao potencijalnog ribara ako siske ne bude hteoНе, шишке ће да поједе додика, зато је ту.
Јесам. Вето.Si videla sto sam nam nasao potencijalnog ribara ako siske ne bude hteo
Sto? Pa ako sis ne bude hteoЈесам. Вето.
Siske mozda hoce, al Memed je vec bio tamo gde hocemo, gde god da hocemoЧуј, шишке да неће. Где неће с нама, јеси луд. Па дупе би дао, хехе.