B I I X I I I + 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zamisljam te po onim madjarskim dnevnicima na rtv8 kad ostanes bez posla
Зашто замишљаш да ћу остати без посла
Ја замишљам како напуштам посао

Али не ради мађарског дневника, него ради оног нашег плана

A kakav vam je plan?
Да живимо у некој забити са нула људи и кућа около, свако на свом спрату и да не комуницирамо, само понекад да вечерамо заједно, типа једном месечно. Ја спремим вечеру, он опере судове, и свако у своју собу.

Од људи једино неки језиви рибар из краја да буде, вечито у кабаници и са куком уместо руке (знам шта сте радили прошлог лета вајб), нисмо још одлучили дефинитивно, али предлог је да то буде шишке, некако нам се уклапа.

Да живимо у некој забити са нула људи и кућа около, свако на свом спрату и да не комуницирамо, само понекад да вечерамо заједно, типа једном месечно. Ја спремим вечеру, он опере судове, и свако у своју собу.

Од људи једино неки језиви рибар из краја да буде, вечито у кабаници и са куком уместо руке (знам шта сте радили прошлог лета вајб), нисмо још одлучили дефинитивно, али предлог је да то буде шишке, некако нам се уклапа.
Dobro, nek vas pojede dodik, sta vam ja mogu

Jesam vam pricala kako je moja tedka obolela u jednom trenutku od narandzaste boje? Sve je moralo da bude narandzasto - garderoba, pokucstvo, cak je i zidni sat bio narandzast.
Sta ako je moja ljubav prema dzindzerima zapravo pocetak iste bolesti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back