gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Kakve su to GoT referenceDa, preskacu zid bez dozvoleh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve su to GoT referenceDa, preskacu zid bez dozvoleh
Sta Kina?Zakasnila Kina.
Nzm, ja sam mislio na mexikanceKakve su to GoT reference
Ako je tako Denise zašto ne sagradiš zid protiv kanadskog naroda"Nemam ja nista protiv legalnih migracija, problem su ilegalne" - PragerU
KinDa.Sta Kina?
MolimAko je tako Denise zašto ne sagradiš zid protiv kanadskog naroda
Unlike svastara nprOva tema je na momente ksenofobicna
Nešto me boli stomak posle jagoda, da ne prskaju nekim kineskim smećem koje je zabraljeno u EUKupila sam jagodice, boze pomozi da bar malo podsecaju na jagode
DaUnlike svastara npr
Ne, alergična siNešto me boli stomak posle jagoda, da ne prskaju nekim kineskim smećem koje je zabraljeno u EU
Naci usr.alo me neki dan da naletim na JAGODE ( a kupujem ih svaki dan).Kupila sam jagodice, boze pomozi da bar malo podsecaju na jagode
Ima dosta neuroza oko paraJeste primetili da kad osoba ima problem sa fin. transakcijama preko Interneta, nepoverenje, strah, itd, ona stalno nailazi na neku prepreku, tipa ne može da izvrši plaćanje a ima sredstava
IgzekliIma dosta neuroza oko para
Ima i neka 3D verifikacija. Nakon što upišeš CVV2 broj, opet treba da preko aplikacije izradiš "Jednokratnu Lozinku."Igzekli
I onda ima energetski štit oko kartice iz straha da ne oteknu pare
Nemam ja taj problem, nego jedna osoba koja mi stalno daje svoju karticu da joj kupim nešto, jer "ona ne sme", i stalno nailazim na problemIma i neka 3D verifikacija. Nakon što upišeš CVV2 broj, opet treba da preko aplikacije izradiš "Jednokratnu Lozinku."