- Poruka
- 8.728
a bazen..ne mogu mamuran da plivam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene je jedan kolega s bivseg posla hvatao za guzicu, tu bi mi uvijek skocio tlak na 300.Djecaci, dal su vas hvatali za bulj
i nije na birou jos uvek?Mene je jedan kolega s bivseg posla hvatao za guzicu, tu bi mi uvijek skocio tlak na 300.
On je to u sali nazivao rukometaskim pozdravom.
Jednom sam ga nevezano za hvatanje guzice sakom spucao u rame u sali (ili zato sto mi se nakupilo tog njegovog pederisanja), odletio je u zid i polica se srusila.
Nisam ga tako zelio jako udariti, kunem se svime sto mi je sveto.
Bilo je u (polu)sali.
Nakon toga je uzeo neku motku, debljine izmedju drske za metlu i kolca za paradajz, poceo urlikati kung fu zvukove i ispizdio me po nadlakticama i butinama.
Pao sam na pod i rekao - de Stef (Stjepan ze zvao, medjimurac) dosta jeb*ote.
Nadlaktice i noge su mi bile crne od batina iducih par tjedana.
Nalupao me kao vola u kupusu.

Retard jbtMene je jedan kolega s bivseg posla hvatao za guzicu, tu bi mi uvijek skocio tlak na 300.
Jednom sam ga nevezano za hvatanje guzice sakom spucao u rame u sali (ili zato sto mi se nakupilo tog njegovog pederisanja), odletio je u zid i polica se srusila.
Bilo je u (polu)sali.
Nakon toga je uzeo neku motku, debljine izmedju drske za metlu i kolca za paradajz, poceo urlikati kung fu zvukove i ispizdio me po nadlakticama i butinama.
да, прегазиш га и онда га гледаш како лежи испод аута, и као сори нисам те видео, извини, и вратиш се у рикверцkao..hej sry
nisam te video
pedej te nalupoMene je jedan kolega s bivseg posla hvatao za guzicu, tu bi mi uvijek skocio tlak na 300.
Bilo je u (polu)sali.

Nije pe*der, vec je imao te glupe fore.pedej te nalupo![]()
Nije p*eder, vec ima te glupe fore.pedej te nalupo![]()
евентуално за рубрику неверовали или да али ово се није десило хештег мајкемиMeni su te jugoslavljeve kratke angedote u rangu kolumni anta tomica ili borisa dezulovicah
brate uzmi motku cvornovatu sa korom i lupaj ga od struka nanize dok meso ne krene sa kostiju da otpada u komadimaNije p*eder, vec ima te glupe fore.

Ovo mi je kompliment.Meni su te jugoslavljeve kratke angedote u rangu kolumni anta tomica ili borisa dezulovicah
Davno sam citao luk i voda i jos jednu knjigu njegovu, secam se da sam se bas smijaohOvo mi je kompliment.
Dezulovica na stranu, preozbiljan je, ali ako negdje uhvatis Tomicevu "Smotru folklora", obavezno je procitaj.
To je dok je bio jos nesputan.
Isn't she Lucky this Hollywood girlоопс И дид ит агаин.
Ne znam sta bi ti na ovo odgovorio osim da bi volio da si u blizini, a ja imam motku u ruci.Jugi je jedini covek koji me nikad nece ubediti da je rasista kolko god se trudio, mozda bas zato