gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Kako izvrsiti ubistvo optimizmom u 5 koraka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma... jedino gde mi podnosljiva je ono kad sa rancem na ledjima krene u avanturuAl super je u big litl lajs, luda lutkica, msm riz
WildMa... jedino gde mi podnosljiva je ono kad sa rancem na ledjima krene u avanturu
Da, ja imam problem da se nasmejem one 4 sekunde kad me cimaju za slikanje, bukv osetim da to nije prirodan polozaj usana i krene da me boliNajjaci su mi oni vlogeri sto operisu facu tako da uvek imaju osmeh
Da, tu sam kratko zaboravio da je Riz RizWild
Moj ominjeni
Možda mu je neko dobacio loš koks, pa se naljutio, 100 puta sam ti rekao, nikad ne znaš sa tim narkomanima.Sigurno mu je neko dobacivao, mada vi ni sami ne znate više zašto ste protiv LDF.
Kao, podržava homoseksualce. Pa po toj logici treba da kampuju ispod prozora SNS
Ne volim previše energetične spikere, kao što je onaj Zuniga iz "Teaching men's style" ili tako neštoNajjaci su mi oni vlogeri sto operisu facu tako da uvek imaju osmeh
Ima na jubilee neko suocavanje flat earthista i sajentista, bukv me sramota da gledam
Al sto se o nauci izjasnjava kroz religiozne termine, i believe, i dont believe
Jasno, ali ima raznih tipova ludjaka, nijesu svi istiMeni je riz gotivna jer je ludacha. Imam razumevanja za lujke
U Pink Floyd majici.Al sto se o nauci izjasnjava kroz religiozne termine, i believe, i dont believe