- Poruka
- 1.954
Ima, u taj šaš.Šta li ima na Filozofiji. Nisam ušla od razmoda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima, u taj šaš.Šta li ima na Filozofiji. Nisam ušla od razmoda
Pa u pravu je
Nije tako u stvarnostiPa u pravu je
Samo rogonjnjeh (neki će se prepoznati na ovom veb sajtu)
Šta nije tako. Samohrane majke su vrlo Neatraktivne za LTR, fakti.Nije tako u stvarnosti
one si kupe šugar bejbi, ako nisu bogate docurcaŠta nije tako. Samohrane majke su vrlo Neatraktivne za LTR, fakti.
I to potpuno zasluženo
Da, kad si ti video femoida s parama, osim kad je ukrala od suprugaone si kupe šugar bejbi, ako nisu bogate docurca
kad bi te bar jedna od njih pogledala, drugacije bi pricala.Pa u pravu je
Samo rogonjnjeh (neki će se prepoznati na ovom veb sajtu)
Pravo da ti kažem do danas nisam ni čuo za to.Da, kad si ti video femoida s parama, osim kad je ukrala od supruga
Putem matrijarhalnog sudskog sistema
Ne postoje nikakve Sugar Mommies.Pravo da ti kažem do danas nisam ni čuo za to.
Obzirom da vidim da se razumeš u to, ajde mi objasni šta tačno očekuje žena koja nekome ponudu da joj bude šugar bejbi? Msm zar nije bolje da te pare ili šta već uloži u sebe pa se možda svidi nekome, kakvom takvom, a ovako zna 100% da se ne dopada tom liku koji pristane da dil?
Zašto je to postalo kao dobar dan? Bez ustručavanja ti šibne poruku oćeš da budeš to i to?
Kako ne postoje? Meni se desilo da dobijem poruke tog tipa od ledzit normalnih( valjda normalnih) žena.Ne postoje nikakve Sugar Mommies.
Evoluciono gledano, moidi su imali posao da donose Meso za trudnicu koja ostaje u pećini.
Današnji ekvivalent mesu je Euro
kazes joj radi parazitu :OKako ne postoje? Meni se desilo da dobijem poruke tog tipa od ledzit normalnih( valjda normalnih) žena.
I to te odmah pita hoćeš da joj budeš šugar bejbi, pa fazon treba joj neko lojalan, iskren i ko bi je podržavao itd..
Ne brt ona oće sve da plaća, a ti da je taslačiškazes joj radi parazitu :O
Pošteno.Ne brt ona oće sve da plaća, a ti da je taslačiš
ma goni to u pizdu materinuNe brt ona oće sve da plaća, a ti da je taslačiš
Bukv, ti si mi dezurni pecaros tamoŠta je bilo Momo, daj da se pecam.
R si ti gledala to uopce?
nisam, samo sam naletela na tviteru na ove scene, deluje lijepoR si ti gledala to uopce?
Najlepsi ambijent kojeg mozes da zamislis na filmu, bar zbog toga treba gledatinisam, samo sam naletela na tviteru na ove scene, deluje lijepo
hocu ondaNajlepsi ambijent kojeg mozes da zamislis na filmu, bar zbog toga treba gledati

Rusospasice ga veze sa SNSНије ми ни смешно, лик је за установу затвореног типа. Мајмунчина класична.