B I I X I I I + 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, kad si ti video femoida s parama, osim kad je ukrala od supruga

Putem matrijarhalnog sudskog sistema
Pravo da ti kažem do danas nisam ni čuo za to.

Obzirom da vidim da se razumeš u to, ajde mi objasni šta tačno očekuje žena koja nekome ponudu da joj bude šugar bejbi? Msm zar nije bolje da te pare ili šta već uloži u sebe pa se možda svidi nekome, kakvom takvom, a ovako zna 100% da se ne dopada tom liku koji pristane da dil?
Zašto je to postalo kao dobar dan? Bez ustručavanja ti šibne poruku oćeš da budeš to i to?

Pravo da ti kažem do danas nisam ni čuo za to.

Obzirom da vidim da se razumeš u to, ajde mi objasni šta tačno očekuje žena koja nekome ponudu da joj bude šugar bejbi? Msm zar nije bolje da te pare ili šta već uloži u sebe pa se možda svidi nekome, kakvom takvom, a ovako zna 100% da se ne dopada tom liku koji pristane da dil?
Zašto je to postalo kao dobar dan? Bez ustručavanja ti šibne poruku oćeš da budeš to i to?
Ne postoje nikakve Sugar Mommies.

Evoluciono gledano, moidi su imali posao da donose Meso za trudnicu koja ostaje u pećini.

Današnji ekvivalent mesu je Euro

Ne postoje nikakve Sugar Mommies.

Evoluciono gledano, moidi su imali posao da donose Meso za trudnicu koja ostaje u pećini.

Današnji ekvivalent mesu je Euro
Kako ne postoje? Meni se desilo da dobijem poruke tog tipa od ledzit normalnih( valjda normalnih) žena.
I to te odmah pita hoćeš da joj budeš šugar bejbi, pa fazon treba joj neko lojalan, iskren i ko bi je podržavao itd..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back