момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.187
Jeri vise mrzis feministkinje ili Rusiju?To je neironično činjenica.
Moja neto vrednost iznosi bezbroj eura, a nosim i istoimeni IQ.
Tome u prilog idu i moji brojni pronalasci
Da, ti si nevidljiv kao mislilac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeri vise mrzis feministkinje ili Rusiju?To je neironično činjenica.
Moja neto vrednost iznosi bezbroj eura, a nosim i istoimeni IQ.
Tome u prilog idu i moji brojni pronalasci
Da, ti si nevidljiv kao mislilac
+1Pa da, a zapravo sam samo konstantno podjednako glup
Da, al ti nemas potencijalnog alchajmera kao ja, ostaces potencijalno bistra do kraja zivota
i ti?Da, al ti nemas potencijalnog alchajmera kao ja, ostaces potencijalno bistra do kraja zivota
To bar ne utice na mozak, eventualno ti poseku par udova usled gangrene u nekoj krajnjoj fazii ti?
ne, nemam, imam potencijalni dijabetes
Kad ti pośeku noge, seti me seh <4To bar ne utice na mozak, eventualno ti poseku par udova usled gangrene u nekoj krajnjoj fazi
Ali meni se sve to desilo i pre nego sto sam pomislio, a kamoli uporabio reciNemojte pričati to, znate da su reči kodovi koji epigenetički programiraju vaše gene
Programiran si od strane okruželjaAli meni se sve to desilo i pre nego sto sam pomislio, a kamoli uporabio reci
Da, ali znaci da nemam nikakvu kontrolu :/Programiran si od strane okruželja
Imaš od momenta kad postaneš svestanDa, ali znaci da nemam nikakvu kontrolu :/
Pa da, al i ta svest je programirana, nismo svi mi po difoltu svesni na isti nacinImaš od momenta kad postaneš svestan
Inače je epigenetika sve više prepoznata od strane nauke, verovatno će izmeniti teoriju evolucije
Ali nisi razmisljala o otpadanja udova, priznaija sam svesna mogućnosti da dobijem dijabetes, tako da moma može da izvini za moje udove
cale mi ima dijabetes + hipohondricna sam. da, razmisljala samAli nisi razmisljala o otpadanja udova, priznai
Sori onda, nisam znaocale mi ima dijabetes + hipohondricna sam. da, razmisljala sam
opusteno, to je stanje srRanjeSori onda, nisam znao
"Drivenuju?"
Prica o tome da bijeli republikanci zapravo dobrim delom nisu konzervativni u smislu nacelnih ideja za koje se zalazu, jer da jesu, crnci, muslimani i meksikanci bi im bili najveci saveznici posto su i to ugl konzervativne grupacije koje idu u crkvu itd. Dakle, ustvari ih drivenuju neke druge vrednosti, rasizam npr.
"Drivenuju?"
Crnci prvi traže socijalnu pomoć, ako si slušao sevdalinku "First of tha Month" od bone thugs n harmony
Mislim da je to dovoljna "aha, sad znam da to ide tako" svestPa da, al i ta svest je programirana, nismo svi mi po difoltu svesni na isti nacin