- Poruka
- 55.168
Ma ajde, ja reko ti bar vernaO tebi joj nisam pricala jer ova godinama nije bila dobra za pominjanje knjigovodja, cak ni u seksualnom kontekstu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ajde, ja reko ti bar vernaO tebi joj nisam pricala jer ova godinama nije bila dobra za pominjanje knjigovodja, cak ni u seksualnom kontekstu.

Nego sam kategorija bolesnika za sebeDrago mi je sto me ne svrstavas medj ove bolesnike poyy
ako pod vernoscu podrazumevas izostanak jebalja sa strane, jesam.Ma ajde, ja reko ti bar verna![]()
Узе ми ријеч из уста хДNego sam kategorija bolesnika za sebe![]()
Nisi se izvukoNego sam kategorija bolesnika za sebe![]()
NisiSam vam pokazao sto sam naisao na nekog asmr-tistu, isti Jezdic
Stvarno liciPogledajte prilog 938904
Nije los, fino uspavljuje, al bilo mi previse krindzi da dozvolim da me Jezdic uspavljuje
Da, ovo je rusotesidba namenjena nama sa IQ<95, da bismo mogli da se identifikujemoNe mogu da kliknem, srusice mi se mit o sopstvenom geniju
IQ se ima izražavati u eurimaNe mogu da kliknem, srusice mi se mit o sopstvenom geniju
ne svrstavaj me svama smrtnicima, ja sam bila sjajan student .pDa, ovo je rusotesidba namenjena nama sa IQ<95, da bismo mogli da se identifikujemo
kako rece moma, ti si najbogatija zena na svetuIQ se ima izražavati u eurima
Pa i nisanne svrstavaj me svama smrtnicima, ja sam bila sjajan student .p
a pa onda freudian slip al za pametPa i nisan
Pa da, a zapravo sam samo konstantno podjednako gluprusotesim se da je konstantna sumnja u sopstvenu pamet zapravo odraz intelektualnog napretka
Kako, sažmi
Solidan video o tome kako zapravo dzinijusi izgledaju
To je neironično činjenica.ti si najbogatij
Da, ti si nevidljiv kao mislilacLadno mi se niko nije upecao na komentar o Hadzifejsovicu, sve evoluira pa i Politika
Ovo je sazetak, ne moze dalje :/Kako, sažmi
Video 5 minuta, nije vredan mog vremena
Gledam samo > 15