момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.525
To su bila vremenaU moje vreme se subotom uveče puštalo "Wild for da Night" od Rampage the Last Boy Scout
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su bila vremenaU moje vreme se subotom uveče puštalo "Wild for da Night" od Rampage the Last Boy Scout
ovo možda https://www.imdb.com/title/tt9664108/kako se zove taj film
a čiji si ti?U moje vreme se subotom uveče puštalo "Wild for da Night" od Rampage the Last Boy Scout
Ne znam, nedavno dok mi je iPhone bio na popravci uzmem samo za nijansu stariji iPhone privremeno.To su bila vremena
Da ali sa limunomnovi kolačić
Najgore je kad ti daju onu zamenu njihovuNe znam, nedavno dok mi je iPhone bio na popravci uzmem samo za nijansu stariji iPhone privremeno.
To je pakaooh.
Glasinu zamenuNajgore je kad ti daju onu zamenu njihovu
Voyagerskako se zove taj film
Купила сам ту књигу пре три године захваљујући корицамаKoliko nema skoro nista da se pogleda od filmova... smor...
Videću makar kakav je The Woman in the Window
I?Купила сам ту књигу пре три године захваљујући корицама
Javim ako bude, tj neko od mojih ti javiМомили, како аритмије, хоће ли бити шта?
Ништа се не дешава, ништа се не дешава, ништа се не дешава, ок добро је, уопште није лоше.
Никако да ударим џек потJavim ako bude, tj neko od mojih ti javi
Kotebe?
moze li ovo da posluzi?@strki strkitj nadji mi strim za "vojadzers"
Blagosloven bio @Милорад

pa..ne znamSta mislis da preduzmem a sto ti vec ne mozes
chekaj da predjem za komp
sad vidim i film je katastrofalne ocene pobrao...Ништа се не дешава, ништа се не дешава, ништа се не дешава, ок добро је, уопште није лоше.