gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Tako je, čekam evo već 3 godine da to kažešMoram prvo da krenem od psihe i da resim anskajati, pa cemo za kosu lako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, čekam evo već 3 godine da to kažešMoram prvo da krenem od psihe i da resim anskajati, pa cemo za kosu lako
Sto ne rece, rekao bih i ranijeTako je, čekam evo već 3 godine da to kažeš
Jesam rek'oSto ne rece, rekao bih i ranije
Lekovi za potenciju na Zapadu idu na recept, dok su npr tamponi luksuzTo je inače jedan od dokaza koji navode maskulisti, da živimo u ginocentričnom svetu a ne u patrijaršiji.
Naime nikoga nije briga da pravi "lek za ćelavostth."
ZaštoRazmisljam o Pitjerovoj metodi potapanja u katatoniju na 18 dana na institutu za prirodnu medicinu u vladivostoku
Samo uzmeš 65 milijardi cigli za razvod kao Melinda Gejts, i eto para za uložakkhLekovi za potenciju na Zapadu idu na recept, dok su npr tamponi luksuz
Kako je to za ginokratiju
Salim se
Da se Petersonuješ.Sa logikom "nek me resetuju na fabricka pa da se krene ispocetka"
Ili npr čiljenica da su mnogi medicinski modeli razvijani prema muškom telu kao standardu, i da zato žene ne budu pravovremeno ili uopšte dijagnostikovaneSamo uzmeš 65 milijardi cigli za razvod kao Melinda Gejts, i eto para za uložakkh
Ne citam popularnu psihologiju.Da se Petersonuješ.
Vidim njegovu knjigu u izlogu u Knezu
Brutalno.Ne citam popularnu psihologiju.
Citao sam njegovu knjigu koju je pisao dok je jos bio relativno nenormalan, a kojoj su recenziju radili profe sa harvarda etc.Brutalno.
Ni najveći knjiški entuzijasta svih vremena ne čita Budalu Pitersona
Ja kad citam neprijatelja pocinjem da razumem njegovu poziciju i onda vise nemam toliku zelju da ga unistim, tako da je bolje ne citati ga, ziveti u mrznji i zadrzati zelju za unistenjemAli kako nameravate da poznajete neprijatelja ako ga ne čitate
Da, ali ako je tvoja pozicija čvrsta, čitanje neprijatelja te samo dodatno osnažujeJa kad citam neprijatelja pocinjem da razumem njegovu poziciju i onda vise nemam toliku zelju da ga unistim, tako da je bolje ne citati ga, ziveti u mrznji i zadrzati zelju za unistenjem
Zato sto ti verujes u metafizicki kriterij iz cije perspektive postoji samo jedna vecna i konacna istina, ja sam vise relativist, a i ne verujem u fri vilDa, ali ako je tvoja pozicija čvrsta, čitanje neprijatelja te samo dodatno osnažuje
Ja neprestano čitam svoje neprijatelje i vidiš da sam i dalje puna hejta
Nisam protiv hejta, to smatram bežičnim slanjem negativne energije evildoersimaDa, ali ako je tvoja pozicija čvrsta, čitanje neprijatelja te samo dodatno osnažuje
Ja neprestano čitam svoje neprijatelje i vidiš da sam i dalje puna hejta
Upravo stabilna pozicija znači da će te drugačije perspektive nekad mučiti do prevrtanja utrobeZato sto ti verujes u metafizicki kriterij iz cije perspektive postoji samo jedna vecna i konacna istina, ja sam vise relativist, a i ne verujem u fri vil