gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Jao podseti me Kafa da imam likera od aronije kući
Ahohohoj kako ću da se odvalim kad dođem
Ahohohoj kako ću da se odvalim kad dođem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tri palcheva i tri srceta..je dobila ova porukaHtela sam u isto vreme i palac gore i srce da ti stavim![]()
Ćaosnejkitj![]()
Vid stvarno, a primam i vaksinu da bi se zastitio od potencijalne smrti od koronepa nie ti do života a ideš lječniku
radiš protivu sebe štoje na neki načyn okejjjjjjjjjjjjjjjjjVid stvarno, a primam i vaksinu da bi se zastitio od potencijalne smrti od korone
Poz ga.@Kafa idem na piče szoknjem : p
ne ljubimse sljudima nisam vaxinisanh čuvam ih otsebePoz ga.
Moz i da ga poljubis kad si vec krenuo da ljubis okolo hihihi
opa..koja vakcinikovsky ?Vid stvarno, a primam i vaksinu da bi se zastitio od potencijalne smrti od korone
A-a očem se radiradiš protivu sebe štoje na neki načyn okejjjjjjjjjjjjjjjjj
e da jesam ti reko za kljigu "razmišljanja o tehnici"?
Faizer vrvtopa..koja vakcinikovsky ?
brate nesećam se al super je vidi na netuA-a očem se radi
Aha, gaset i ortega, stavio sam na listubrate nesećam se al super je vidi na netu
izdavač je gradac, treba li reći nešt više
Stavio sam pre neki dan ovde preporuku za Buvar i Pekiše od Flobera.Aha, gaset i ortega, stavio sam na listu
Dai nesto prozno, trenutno sam u tom fazonu
Auf, gde cu flobera sadStavio sam pre neki dan ovde preporuku za Buvar i Pekiše od Flobera.
Zašto da ne, meni je ta omiljena od njega.Auf, gde cu flobera sad
R si citao skolice?
Vidim da je sad popularna ona Kod zenskog raja, na laguninim listama jeZašto da ne, meni je ta omiljena od njega.
Jesam, odlična knjiga.
chuo sam da ima sovuzezam se zoki se nije vaxinisaoh
Nisam čitao, a i ne volim Zolu naročito.Vidim da je sad popularna ona Kod zenskog raja, na laguninim listama je
I ja, upuco sam se dok nisam procitao zerminalNisam čitao, a i ne volim Zolu naročito.