gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
da da, al jugoslavaDa usran golub moze da govori, mislim da bi pricao kao Dubravka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da da, al jugoslavaDa usran golub moze da govori, mislim da bi pricao kao Dubravka
Ja sam videla onu buljavu u busuBtw video sam Jugoslavu posle 100 godina u nekoj seriji na Prvoj
Али ко год да смишља та имена...Sad sam izguglo seriju, zove se Igra sudbine. Glumi Božidarku Šubarević - Brzutku.
Pogledajte prilog 920943
Ja sam videla onu buljavu u busu
Da: "šta misliš, jel ovo Džeg"Ti se voziš sa sirotiljom u busu? A ja i medena se pitamo kad god prođe neki crni džip dal si ti
Ja imam samo probnu dozvolu, tako da traži 107 konja i manjeTi se voziš sa sirotiljom u busu? A ja i medena se pitamo kad god prođe neki crni džip dal si ti
dunjice, to sam ja nedaSad sam izguglo seriju, zove se Igra sudbine. Glumi Božidarku Šubarević - Brzutku.
Pogledajte prilog 920943
Kako ti se sviđa Bili Ajliš sad kad smo je videlidunjice, to sam ja neda
Znali smoJel znate da je čoja onaj materijal na bilijarskom stolu
To sam naućila danas
Samo to
S a m o t o

Dokle si ti stigla sa šiveljem?Znali smo![]()
Jel znate da je čoja onaj materijal na bilijarskom stolu
To sam naućila danas
Samo to
S a m o t o
Sad tek vidim ko je, ispostavilo se da je stug ubo dve osobe koje imaju glas ko usran gohlubda da, al jugoslava
To je verovatno i koren izraza Čohane ČakšireJel znate da je čoja onaj materijal na bilijarskom stolu
To sam naućila danas
Samo to
S a m o t o
uvrnuto ali to je okKako ti se sviđa Bili Ajliš sad kad smo je videli
Gde ti je MesecTo je verovatno i koren izraza Čohane Čakšire