момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.178
Ne nego me je onesposobio i u strahu samhe he he t umesto r, uzbudil si se![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nego me je onesposobio i u strahu samhe he he t umesto r, uzbudil si se![]()
mogu li da pomognem, samo retzyNe nego me je onesposobio i u strahu sam
Delujes mi kao neko ko bi njemu pomogao, posto si vec pomenuo da si me muvao bez uspeha, therefore...mogu li da pomognem, samo retzy
Tako sam i ja nabavio teleskopcic pa me smorio kad sam shvatio da je mesec svaki put isti kad ga pogledasImala sam dobru volju da nabavim sobni bajs, ali bih se ubila od demotivisanosti posle 7 dana.
A dobro je za du.pe
Koji si nabavio, onaj iz linde?Tako sam i ja nabavio teleskopcic pa me smorio kad sam shvatio da je mesec svaki put isti kad ga pogledas
To je bilo pre 15ak godina, secam se da je kostao oko 7000, sto je tad za mene kao klinca bila najozbiljnija lova do tog momentaKoji si nabavio, onaj iz linde?
J hoce teleskop za rodjendan pa razmisljam koliko moze da me to iskosta
Pa iskesirai, svakako ces i ti da ga koristisBilo je u lindi pre 2 godine, neka akcija, oko 20k, ali tad je htela parker pero cini mi se.
Sto ne?A ja samo zelim madzgu, a ne mogu![]()
J je alergicnaSto ne?
Uf, ozbiljan razlog za raskidJ je alergicna![]()
Turska plava i sfinks bezdlakaPostoje i hipoalergijske madzge, mozda tako nesto, neka ruska plava :/
Zar Linda ne postoji kod nas tipa 3 mesecaBilo je u lindi pre 2 godine, neka akcija, oko 20k, ali tad je htela parker pero cini mi se.
Joooj, sfinks je bas teska za voleti.Turska plava i sfinks bezdlaka
Da, i ja i dalje tripujem da imam 28 godinaZar Linda ne postoji kod nas tipa 3 meseca
Da, to stalno pomišljamJoooj, sfinks je bas teska za voleti.