pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.292
ćirko je ime za mačka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................................................................................................))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Neresiv zadatak za Balasa
Sastavite pesmu neupotrebljavajuci sledece reci: trska, cardas, sas, alas, mati
U nekom drugom zivotu, posto je i sam rekao "nisam ja od onih koji jednom zauvek umiru" eve mu ga sadOće neko da obavesti momčila da je balašević umreo?
Jer skupljaš novčanice od 500 švedskih kruna
Nista je ne razumem, ali osecam kao da je savrseno razumem, dragi bravo da li je to lju*av
Bukvzadatak za bosanske kantautore: bez upotrebe reči mjesec, raja
Ovaj je izumeo termin autošovinsta i autokolonijalistaćirko je ime za mačka
Pa ne, pretvoricu Eure u Krune kad se odlucim zaputiti u MalmëJer skupljaš novčanice od 500 švedskih kruna
Ali Ivana Ivanovica je prilicno tacno opisaoOvaj je izumeo termin autošovinsta i autokolonijalista
NesmaraiZnači nikad a možda ni tad
Ne moz ni mrtvog coveka ostavi na miru.Oće neko da obavesti momčila da je balašević umreo?
Zekimo se, izvini ;**Ne moz ni mrtvog coveka ostavi na miru.
Zna
Da napise nesto a da se ne iskrindzujekoji zahtev, zadatak dučiću?
Nijednog muskarcaaaaaOk, saznao sam da su glavne administratorke na Ani.rs Tanja, Marija i Bojana.
Nema Ane.
DiskriminacijaNijednog muskarcaaaaa