- Poruka
- 55.168
Pa da, kao fora nisu tropske sa jakim otrovom, bitne su za lanac ishrane tra la laKoga, škorpije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, kao fora nisu tropske sa jakim otrovom, bitne su za lanac ishrane tra la laKoga, škorpije?
A ne znam sto bi bilo ko od nas bio nesto duzan ovoj zemlji, pa ni Jokic
Pa da, tačno je toPa da, kao fora nisu tropske sa jakim otrovom, bitne su za lanac ishrane tra la la
Da, sve cesce sam voajer tamosnjih temaBože dragi, koje je Ana rs blago
Dva stava sam uspela da promenim od 11.30 samo čitajući jednu temu
Da, Nolo je uspevao da takav prelaz u osecanjima prosecnog srbende napravi kroz jedan poenJokić u roku od 7 dana došao od "to srbine legendo trpaj nadrogirane merikance, u inat zapadu" do "izdajniče mrš od repstacije"
Opet? Ja se ne treznim već dugo vremena, izvini što si propustila memo :/Opet si se napio? E, mucheniche.
dvostruka greška - jebemlitideteupičkuDa, Nolo je uspevao da takav prelaz u osecanjima prosecnog srbende napravi kroz jedan poen
15:0 za djoleta, to srbendo najveca
15:15, plati porez picko
Toe sve zbog one njegove kalasturedvostruka greška - jebemlitideteupičku
Mozda nije bas tako, ali jeste "jeben ti onu tvoju"Niko, nikada opsovao Nolu ebemtiženu, tačno/netaćno?
Иначе фан фект, ово је обука совјетских снајпериста у противваздушним операцијама, негдје средином/крајем '30-их година.
To treba da ostane Safe Space nas ženaDa, sve cesce sam voajer tamosnjih tema
pa to samo u psovci teorecki el ko bi ono jebohMozda nije bas tako, ali jeste "jeben ti onu tvoju"
Cush, cuvaj je ti u krevetu.Pa da, tačno je to
A i nisu bubašvabe, imaju neku simboliku