момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.180
Ti se svidja na onoj slici kad je bio klinjac?Ali sve to znamo, u pitanju je kemp obožavanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti se svidja na onoj slici kad je bio klinjac?Ali sve to znamo, u pitanju je kemp obožavanje
Nisam videla, dajTi se svidja na onoj slici kad je bio klinjac?
Šta je presudilo da se konačno obelodanišAl trebo sam se odma predstaviti a ne poturati komšiju
jel ođe vrši nuždu
to i mene baca u iskusenje da promenim stranu, ali ne mogu posto ga od pocetka heitujem jeri sam navijaoh za Frankinju i Fincekad budaci reaguju emotivno na njegovu pojavu
Komšija umroh nema više slika pa reko šta budeŠta je presudilo da se konačno obelodaniš
Pa šta sad da kažem, šta ovde ima da se zameri, top notch genetika
Nije mi kao ovajA Jared Celma
![]()
Pa dobroKomšija umroh nema više slika pa reko šta bude
Znam al je super sebe tako ubeđivatiPa dobro
Eto, vidiš, ništa strašno
Ionako nikad nismo verovali da si to ti, na Internetu nema lepih ljudi
Da ali time samo praviš budale od svog pollahMada mi je jako lepo stvorenje nevezano za stil, a dodatno se naslađujem kad budaci reaguju emotivno na njegovu pojavu.
Loš eye areaPa šta sad da kažem, šta ovde ima da se zameri, top notch genetika
Pa jeste. Mislim, ono što smo ga videli od vrata na nižeZnam al je super sebe tako ubeđivati
el si ti sad rekla da mi je rahmetli komšija bio lep
Šteta što ima razmak između zuba.A Jared Celma
![]()
Who careeeeesLoš eye area
Da, ne kažem da je nešto posebno, ali tek danas se srećem s tim instagramerom.Šteta što ima razmak između zuba.
Jedinica tj.
Eto vidis bog uzhima ne biraPa jeste. Mislim, ono što smo ga videli od vrata na niže
Ćuti ništa mi ne pričajEto vidis bog uzhima ne bira
Znamo od ranije da se lože na neke glupe stvari, kao što su Robijaši i sl.Kako je doslo do te diskrepancie izmedju onoga na sta se femoidi loze i onoga na sta moidi misle da se femoidi loze
Ko se jos, osim goce bozinovske, lozi na robijasekao što su Robijaši i sl.
Pa da, foidi obično ispizde kad ih informišeš da je najbolji uzrast 18 godina i 1 sekundDal postoji varijanta da se femoidi pitaju "zasto se muski ne loze na ______, ona je ________, nego se loze na ________, ona nije nista od toga"