момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.184
Trenutno ne postoji nista sto me cini vise depresivnim od ala je lep ovaj svet reklame
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto ti decace sve bojis u sivoTrenutno ne postoji nista sto me cini vise depresivnim od ala je lep ovaj svet reklame
Paint it black sto bi rekao jaggermaistera sto ti decace sve bojis u sivo
nemoj biti taki
Bukvalno, ono, zašto lažeš jbtTrenutno ne postoji nista sto me cini vise depresivnim od ala je lep ovaj svet reklame
Inace covek koji peva tu pesmu se do pre par godina razvaljivao heroinom koji mu je sagoreo pola prefrontalnog korteksa, sad je ko polubiljka, al aj da zaradim koju kintu i otpjevam nesto sto nije istinaBukvalno, ono, zašto lažeš jbt
To me podseća na ono kad su ljudi bušili sebi rupe u lobalji da bi bili zauvek highInace covek koji peva tu pesmu se do pre par godina razvaljivao heroinom koji mu je sagoreo pola prefrontalnog korteksa, sad je ko polubiljka, al aj da zaradim koju kintu i otpjevam nesto sto nije istina
Bas je lijep

Daj da pipnemObrijao sam se brijačem posle 100 godina mašinice... zaboravih koliko brada može da bude glatka![]()

PedofilkinjakinjaDaj da pipnem![]()
Ne nego zbog glatke bradeto je 7,8 godina razlike, ne preceruj