gost 432683
Iskusan
- Poruka
- 5.571
Da,a nisu,kao što i on nijeOnda bi rekao: "Boga ti, pa DS su carevi!"
Međutim ne, on i dalje priča iste gluposti kao kad je bio Miloševićev pukovnik za medije, a to je da su DS strani plaćenici i domaći izdajnici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,a nisu,kao što i on nijeOnda bi rekao: "Boga ti, pa DS su carevi!"
Međutim ne, on i dalje priča iste gluposti kao kad je bio Miloševićev pukovnik za medije, a to je da su DS strani plaćenici i domaći izdajnici.
Da je rekao da su carevi morao bi da ih primi u vladu, a on to nije hteo, pa sad mora da navodi krive razloge njegovog negativnog odnosa prema DOS-uOnda bi rekao: "Boga ti, pa DS su carevi!"
Mora biti neke logike, ne možeš 1 dana da postavljaš Bulevar Ratka Mladića, a 2. dana da postavljaš cvet na spomen njegovih žrtava.Da,a nisu,kao što i on nije
Nigde nije rekao ni da je bio budala 1990-2008. kad se zalagao za što veće udaljavanje od Evrope i Amerike.Da je rekao da su carevi morao bi da ih primi u vladu, a on to nije hteo, pa sad mora da navodi krive razloge njegovog negativnog odnosa prema DOS-u
šalim se, neću
Moguce, ali serbski glasaci mu ne bi oprostili, niti bi ikada dosao na vlast da je rekao "tecite suze moje, pogresio sam, shvatio sam da je milosevic zlo", zato je morao da obmanjuje narod proruskim skaskama o priblizavanju ODKB da bi se dokopao pobednickog postolja na izborimaNigde nije rekao ni da je bio budala 1990-2008. kad se zalagao za što veće udaljavanje od Evrope i Amerike.
Dakle, promene su 100% lažne i on je i dalje šešeljevac.
Kasni mi prevozTi si otisla na rostilj.
Da ali VuqIer i dalje gaji sve iste stavove iz devedesetih.Moguce, ali serbski glasaci mu ne bi oprostili, niti bi ikada dosao na vlast da je rekao "tecite suze moje, pogresio sam, shvatio sam da je milosevic zlo", zato je morao da obmanjuje narod proruskim skaskama o priblizavanju ODKB da bi se dokopao pobednickog postolja na izborima
Najverovatnije, al postoji i varijanta da je misli sve sto izgovori, tj da je sve sto izgovori samo sredstvo da se omame glasaci i ostane na vlasti, a da se zapravo leluja kako vetar dune, a vetrovi duvaju sa zapada, therefore...Da ali VuqIer i dalje gaji sve iste stavove iz devedesetih.
Ali intimno, kad bi morao da napravi odluku, od koje mu ne zavisi karijera.Najverovatnije, al postoji i varijanta da je misli sve sto izgovori, tj da je sve sto izgovori samo sredstvo da se omame glasaci i ostane na vlasti, a da se zapravo leluja kako vetar dune, a vetrovi duvaju sa zapada, therefore...
Intimno je i dalje navijac sa NBGD koji se lozi na Makijavelijevog vladaocaAli intimno, kad bi morao da napravi odluku, od koje mu ne zavisi karijera.
Na primer da odluči između slike Staljina i slike Olbrajt, moje mišljenje je da mu je miliji sovjetski tiranin
Zapravo svugde sada. Pre 10 godina su bili levicarski, sad su manje vise svugda od levog centra do desnice. Kod nas ima svega, ali mi, druzeci se sa njima, sve vise vuku na desno
U malo gledanoj Đukinoj emisiji neke 2013. je oslovio već zbačenog i posramljenog Gadafija sa "veliki Muamer Gadafi."Intimno je i dalje navijac sa NBGD koji se lozi na Makijavelijevog vladaoca
A sto kazes da je Cuta smradikal?Ima tu nečega, eto temu Ekocida u Srbiji je otvorio Gambino lol
Svejedno, to ne poništava vrednost ekoloških ideja po sebiIma tu nečega, eto temu Ekocida u Srbiji je otvorio Gambino lol
To je ok, ali u pitanju su pokreti, mora se obratiti paznja i na posledice politickih pokreta koji valjaju te eko ideje. Sama ideja je svakako bitna.Svejedno, to ne poništava vrednost ekoloških ideja po sebi
Osim ako ti ideološka osa ne određuje tok svake misli koju imaš
Npr ako ti je prica o Eko ulaznica za DjainizamOsim ako ti ideološka osa ne određuje tok svake misli koju imaš
A sto kazes da je Cuta smradikal?
Ne zezas?Zato što je bio u njihovoj stranci, poznato je da je bio i jedan od osnivača SNS.
Svejedno, to ne poništava vrednost ekoloških ideja po sebi
Osim ako ti ideološka osa ne određuje tok svake misli koju imaš
Pa da, al do tad može i da se ima sopstveno mišljenjeTo je ok, ali u pitanju su pokreti, mora se obratiti paznja i na posledice politickih pokreta koji valjaju te eko ideje. Sama ideja je svakako bitna.