Posle duzeg vremena nateram danas sebe da ponovo pogledam B92 i samo se iznerviram... Sramota me da sam 5.oktobra bio protiv Milosevica jer ova vlast i konkretno ova TV stanica ce nas unakaziti. Jutros slusam voditeljku sa radija koja ima svoj termin i na TVu, dovela je nekog "magistra menadzmenta bezbednosti." Lik je radio studiju bezbednosti za gej paradu i toliko su prosirili pricu da su pljuvali Obraz, 1389, nacionalni stroj.... Onda su se presaltali na navijace koji su stalno zloupotrebljavani i da treba da se ispita ko stoji iza njih i ko ih finansira. Dakle sve ono sto su oni primenjivali protiv Milosevica sad im smeta. Navijaci su bilo dobri 2000te ali su sad zastranili. Nije da ih branim ali objektivno gledano oni su uvek bili takvi kakvi su i sad ako ne i gori... Veceras pustim informativni program kad Roksanda cita komentare sa sajta B92 o hapsenju Mladica i ispada kao da svi to podrzavaju. Omdah se setim kako su moje komentare probrano objavljivali tj da kada kazem nesto sto se slaze sa uredjivackom politikom to se i nadje medju komentarima dok obrnuto nema sanse. Isti taj B92 je dobio prostorije, dobio frkvenciju i ocigledno neograniceno pravo da pljuje po ovom narodu forsirajuci jednostrano vidjenje dogadjaja u Srbiji i okolini, forsirajuci Natasu Kandic i slicne srbomrsce, razne gayparade, osudjujuci Mladica i pre osude, velicajuci tudje zrtve a zanemarujuci nase.... Dakle mene je SRAMOTA jer do 2003 smo krenuli nekom vizijom a nakon toga otisli u 3 p..... m.... A ova televizija je zasluzila epitet U92!!!
kakvo je vase misljenje o ovoj temi?
kakvo je vase misljenje o ovoj temi?