B 92

Mene su banovali na B92 barem 5 puta. Kad me banuju jednom, upotrebim hide ip program ili proxy server i preregistrujem se sa drugim nickom, al ne pomaze, pre ili kasnije ma banuju opet:) Fora je u tome da sam bio maksimalno korektan,civilizovan, nisam nikoga vredjao, nazivao ruznim imenima, provocirao, samo sam iznosio svoje misljenje koje je ocito suprotno njihovom i to je to.
Tamo se inace skupila gomila fanatika, mrzitelja svega sto pocinje na Sr, isfrustriranih i bolesnih likova kojima je jedino zajednicko da boluju od bolesti zvane-sto-vise-pljujem-po Srbiji, ja-sam-veci-"demokrata".
Pogledajte recimo na forumu politika topik Sig heil Srbijo gde nekakav bivsi pukovnik, sada u Engleskoj objavljuje pismo koje je poslao engleskim vlastima gde trazi da Engleska stopira prijem Srbije u EU, zato sto je "fasisticka","nacisticka", itd vlast zabranila gej paradu.:) Posle se hvali kako iskreno mrzi Srbiju a vecina komentara su pozitivna.
Omiljena im je fora da neko od njihove psiho ekipe izabere opozicionara i pocne ga vredjati najpogrdnijim nazivima, znaci mogu vas nazvati majmunom,ludakom,nacistom.govnetom,stokom,itd a ako vi odgovorite najbezazlenije na to, ako ga recimo nazovete pacenikom ili covekom kome je potrebna strucna pomoc, onda vas banuju zbog vredjanja sugovornika:):) Njemu naravno nista.
Ako me pitate zasto sam i dalje tamo, pa volim da ih nerviram, sta mogu, to je jace od mene:)

iskreno :D

Mene su banovali na B92 barem 5 puta. Kad me banuju jednom, upotrebim hide ip program ili proxy server i preregistrujem se sa drugim nickom, al ne pomaze, pre ili kasnije ma banuju opet:) Fora je u tome da sam bio maksimalno korektan,civilizovan, nisam nikoga vredjao, nazivao ruznim imenima, provocirao, samo sam iznosio svoje misljenje koje je ocito suprotno njihovom i to je to.
Tamo se inace skupila gomila fanatika, mrzitelja svega sto pocinje na Sr, isfrustriranih i bolesnih likova kojima je jedino zajednicko da boluju od bolesti zvane-sto-vise-pljujem-po Srbiji, ja-sam-veci-"demokrata".
Pogledajte recimo na forumu politika topik Sig heil Srbijo gde nekakav bivsi pukovnik, sada u Engleskoj objavljuje pismo koje je poslao engleskim vlastima gde trazi da Engleska stopira prijem Srbije u EU, zato sto je "fasisticka","nacisticka", itd vlast zabranila gej paradu.:) Posle se hvali kako iskreno mrzi Srbiju a vecina komentara su pozitivna.
Omiljena im je fora da neko od njihove psiho ekipe izabere opozicionara i pocne ga vredjati najpogrdnijim nazivima, znaci mogu vas nazvati majmunom,ludakom,nacistom.govnetom,stokom,itd a ako vi odgovorite najbezazlenije na to, ako ga recimo nazovete pacenikom ili covekom kome je potrebna strucna pomoc, onda vas banuju zbog vredjanja sugovornika:):) Njemu naravno nista.
Ako me pitate zasto sam i dalje tamo, pa volim da ih nerviram, sta mogu, to je jace od mene:)

Слична је ситуација и са сајтом РТС-а. Пре ће коњ мечку да роди него да ми они објаве коментар.

Оно што није на линији, нема теорије да објаве ма колико цивилизован и културан био, баш бих волео кад би ми барем једном написали зашто не објављују мој коментар. Можда је и на РТС-у тако, ал они су тотално неинтересантни.

Оно што није на линији, нема теорије да објаве ма колико цивилизован и културан био, баш бих волео кад би ми барем једном написали зашто не објављују мој коментар. Можда је и на РТС-у тако, ал они су тотално неинтересантни.

Znaš li ti koliko sam puta ja slao komentar na tekstve u Kuriru... Ne manje od 100 puta...

Ništa vulgarno, ništa psovke, samo svoje mišljenje...

Šta misliš koliko puta su objavili komentar... Nula puta...Nula!!!!

Prema tome...:roll:

Posle duzeg vremena nateram danas sebe da ponovo pogledam B92 i samo se iznerviram... Sramota me da sam 5.oktobra bio protiv Milosevica jer ova vlast i konkretno ova TV stanica ce nas unakaziti. Jutros slusam voditeljku sa radija koja ima svoj termin i na TVu, dovela je nekog "magistra menadzmenta bezbednosti." Lik je radio studiju bezbednosti za gej paradu i toliko su prosirili pricu da su pljuvali Obraz, 1389, nacionalni stroj.... Onda su se presaltali na navijace koji su stalno zloupotrebljavani i da treba da se ispita ko stoji iza njih i ko ih finansira. Dakle sve ono sto su oni primenjivali protiv Milosevica sad im smeta. Navijaci su bilo dobri 2000te ali su sad zastranili. Nije da ih branim ali objektivno gledano oni su uvek bili takvi kakvi su i sad ako ne i gori... Veceras pustim informativni program kad Roksanda cita komentare sa sajta B92 o hapsenju Mladica i ispada kao da svi to podrzavaju. Omdah se setim kako su moje komentare probrano objavljivali tj da kada kazem nesto sto se slaze sa uredjivackom politikom to se i nadje medju komentarima dok obrnuto nema sanse. Isti taj B92 je dobio prostorije, dobio frkvenciju i ocigledno neograniceno pravo da pljuje po ovom narodu forsirajuci jednostrano vidjenje dogadjaja u Srbiji i okolini, forsirajuci Natasu Kandic i slicne srbomrsce, razne gayparade, osudjujuci Mladica i pre osude, velicajuci tudje zrtve a zanemarujuci nase.... Dakle mene je SRAMOTA jer do 2003 smo krenuli nekom vizijom a nakon toga otisli u 3 p..... m.... A ova televizija je zasluzila epitet U92!!!

kakvo je vase misljenje o ovoj temi?

B 92 mrzi sve sto je vezano za Srbe i Srbiju samo to slep ne vidi,svakog dana sve najgore pricaju o nama i cela uredjivacka politika im je takva.Ali ako tako nam i treba dok se ne opametimo.

Znaš li ti koliko sam puta ja slao komentar na tekstve u Kuriru... Ne manje od 100 puta...

Ništa vulgarno, ništa psovke, samo svoje mišljenje...

Šta misliš koliko puta su objavili komentar... Nula puta...Nula!!!!

Prema tome...:roll:

Видим да си овде са својим предубеђењем испао оно што си мени рекао на једној другој теми.

Ради се о томе да ја не читам Курир, већ Блиц и гледам Б92 (све теже и теже), а да иако сам њихов редован читалац/гледалац нема теорије да објаве било који коментар који одступа од званичне политике!

Bolesnici sa B92 ne pustaju da se cuje vecinsko misljenje naroda i ne objavljuju nam komentare, ali predlazem da ne odustajete nego svaki dan saljite sto vise da moderatoru pozli od silnog probircenja jer je svaki 100 podoban:besna:

Bolesnici sa B92 ne pustaju da se cuje vecinsko misljenje naroda i ne objavljuju nam komentare, ali predlazem da ne odustajete nego svaki dan saljite sto vise da moderatoru pozli od silnog probircenja jer je svaki 100 podoban:besna:

Ма што би се ја нервирао и захебавао са њима, јес ми мало криво због сузавца који сам због њих гутао, ал хеби га човек се учи док је жив!

Ma jok, ignorisati ih. Svakim klikom ih u stvari pomažete. Ne gledati ni televiziju, i preporučite i prijateljima da ih ne gledaju. Ako čujete da se neki proizvod reklamira na B92 nemojte ga kupovati!

Ja znam nekoliko "prvoboraca" 5.oktobra koji su se danas potpuno odrekli B92.

To su ljudi koji misle svojom glavom..nisu inadzije..nemaju potrebu da nesto sto se pretvorilo u svoju suprotnost brane svojim dignitetom..

Некада је та медијскас кућа заиста била пример креативног и истраживачког новинарства, али већ дуго не само да нема ни К од креативности ни И од истраживачког, већ је остала бледа копија ружичасте Пинк ТВ.

Критика је струковна.
А што се тиче полтичко медијских манипулативних махинација, ту су без премца, па понекад мислим да на тој ТВ не раде људи већ бескичмењаци.

Некада је та медијскас кућа заиста била пример креативног и истраживачког новинарства, али већ дуго не само да нема ни К од креативности ни И од истраживачког, већ је остала бледа копија ружичасте Пинк ТВ.

Критика је струковна.
А што се тиче полтичко медијских манипулативних махинација, ту су без премца, па понекад мислим да на тој ТВ не раде људи већ бескичмењаци.

Po čemu? Na osnovu čega to tvrdiš?

Po čemu? Na osnovu čega to tvrdiš?

Одговор је у последњој реченици мог поста.

Иначе креативно и истраживачко новинарство не подразумева бављењем само актуелне полтичке олигархије,то је посао државне ТВ .
Оно, на против треба да износи у јавност све скривене и мање доступне информације и догаћаје .Да на врховима својих дневних информација увек држи опозиционо мишљење, води полемику и критику власти, а што, признаћете никако није одлика Б92.

Тиме су некада бавили док су још били у просторијама у Дому омладине.

Одговор је у последњој реченици мог поста.

Иначе креативно и истраживачко новинарство не подразумева бављењем само актуелне полтичке олигархије,то је посао државне ТВ .
Оно, на против треба да износи у јавност све скривене и мање доступне информације и догаћаје .Да на врховима својих дневних информација увек држи опозиционо мишљење, води полемику и критику власти, а што, признаћете никако није одлика Б92.

Тиме су некада бавили док су још били у просторијама у Дому омладине.

Mislio sam pošto pominješ struku, da nisi iz struke... Kao i gde se ta struka dokazuje, mislim, čime se baviš...

Back