Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikad nisam propagirao terorizam, reagovao sam na tvoje ksenoficne izjave upucene izbeglicama.

- - - - - - - - - -

Kako su teroristi protiv odlaska izbeglica u Evropu, teroristima si ti blizi.
Не дроби, пропагирао си и пропагираш исламизацију Европе, није шија, него врат.
Брат Орбан и Сестра Ле Пен ће почистити џихадисте, а и тебе и такве с њима, после можеш да се ваљаш међу камилама, ако не завршиш у неком европском еквиваленту Гвантанама где ћеш искусити дављење мокром крпом.

Брат Орбан и Сестра Ле Пен ће почистити џихадисте, а и тебе и такве с њима, после можеш да се ваљаш међу камилама, ако не завршиш у неком европском еквиваленту Гвантанама где ћеш искусити дављење мокром крпом.

- - - - - - - - - -

Predsednik Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Meho Omerović zatražio je danas da se zaustavi širenje mržnje prema migrantima u Srbiji, zloupotrebljavajući teroristički akt u Parizu.

"Mržnja koju šire pojedini neodgovorni i beznačajni političari u Srbiji na račun migranata, zlupotrebljavajući teroristički akt u Parizu, mora biti zaustavljena", kaže Omerović u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Omerović ističe da je "sramotno ponavljati priču o hitnosti zatvaranja naših granica, samo radi dobijanja medijskog prostora i dodvoravanja nacionalističkim glasačima".

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/606354/Omerovic-Zaustavimo-sirenja-mrznje-prema-migrantima

- - - - - - - - - -

Predsednik Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Meho Omerović zatražio je danas da se zaustavi širenje mržnje prema migrantima u Srbiji, zloupotrebljavajući teroristički akt u Parizu.

"Mržnja koju šire pojedini neodgovorni i beznačajni političari u Srbiji na račun migranata, zlupotrebljavajući teroristički akt u Parizu, mora biti zaustavljena", kaže Omerović u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Omerović ističe da je "sramotno ponavljati priču o hitnosti zatvaranja naših granica, samo radi dobijanja medijskog prostora i dodvoravanja nacionalističkim glasačima".

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/606354/Omerovic-Zaustavimo-sirenja-mrznje-prema-migrantima

znaci ti i taj omerovic hocete jos da ih navucete da se zahebu pa dodju u evropu

znaci ti i taj omerovic hocete jos da ih navucete da se zahebu pa dodju u evropu

Idi jedi sendvic.

- - - - - - - - - -

Мање више за границе тебе ће одвести у комбију без регистрације, иначе посветићу се одстрањивању секти из друштва поготово вегана и празноверника.

Vegani nisu sektasi, zderaci slanine jesu.

http://unitedchurchofbacon.org/

- - - - - - - - - -

Један од твојих за кога ме заболе ко и за тебе и мигранте.

- - - - - - - - - -

Idi jedi sendvic.

- - - - - - - - - -

Vegani nisu sektasi, zderaci slanine jesu.

http://unitedchurchofbacon.org/
Причај ми нешто о томе дефицијантни Б-12.

po nepotvrdenim infomacijama jedan od napadaca je registriran kao imigrant na grckom otoku lesbos

#Greece PublicOrderMin Toskas confirms Paris attacker w Syrian passport was registered as refugee on Leros island in Oct. /via @AntennaNews

Yannis Koutsomitis
‏@YanniKouts

Nema ti druge do da ides ispred zgrade Vlade, poneses serpu, lonac i veliku metalnu kasiku. Udaraj kasikom po serpi i uzvikuj: " Zidovi! Zica!" Orban!".
Нема потребе Вучи ће да добије бефелд о затварању границе, а тебе ће еуропол да стрпа у трап па ти види шта ћеш.
Онда ћеш морати да једеш нормалну храну, а не да зобаш сено, или да цркнеш од глади!:rotf:

Mislila sam da to ne može biti pitanje.Samo da li su od ovih novih, o kojima je cela tema.

Moze, oces da ti nabrojim sve evropske org koje rade ili su radile ter.napade? Sinoc kad sam postavio pitanje, jos nikakvih info nije bilo

A da su sadasnji migranti, sumnjam, to je neko ko jako pozna tamo sve, verovatno druga generacija migranata uz mozda potporu nekih iz vana sta u biti ne menja na stvari, jer i ovi sadasnji mgranti mogu vrlo skoro uraditi nesto, ili njihova deca u buducnosti

- - - - - - - - - -

Нема потребе Вучи ће да добије бефелд о затварању границе, а тебе ће еуропол да стрпа у трап па ти види шта ћеш.
Онда ћеш морати да једеш нормалну храну, а не да зобаш сено, или да цркнеш од глади!:rotf:

Hranis ga Poznavaoce, hranis ga..;)

Merkel rekla da oni nije kriva
zato sto Njemacka mora te izbjeglice uzeti

MJK

- - - - - - - - - -

Zasto postavljas uzvicnike, to rade neuroticne zene. Hrana im nije mnogo razlicita od tvoje, les kod njih les na tvom tanjiru. Veca slicnost njihove hrane sa tvojom nego mojom = izbeglice oni izbeglica ti, dosao u Vojvodinu sa vrleti, jedina razlika je da si u svojoj zemlji a oni u tudjoj, i razlika je da oni ne vole Orbana a ti navodis da ti je brat.

O da :lol:

- - - - - - - - - -

Evo, svi krenuli nazad kada su culi da im ti porucujes :rotf:

- - - - - - - - - -

Pukkla Nemacka :hahaha:

Da Njemacka
i EU, sad se taj olos muva
bez glave,
panik total

MJK

Gospode, pomiluj!
Sta je ovo?!
Jerihonski Laser?!

Mislim da je razjašnjeno ranije da je ovde samo senzacionalizam, da su u pitanju svetleći meci koji se najčešće stavljaju kao svaki četvrti ili svaki peti metak.... da omoguće preciznije gađanje u mraku... samo što su ovde stavljeni sve svetleći meci, radi boljeg efekta...

Moze, oces da ti nabrojim sve evropske org koje rade ili su radile ter.napade? Sinoc kad sam postavio pitanje, jos nikakvih info nije bilo

A da su sadasnji migranti, sumnjam, to je neko ko jako pozna tamo sve, verovatno druga generacija migranata uz mozda potporu nekih iz vana sta u biti ne menja na stvari, jer i ovi sadasnji mgranti mogu vrlo skoro uraditi nesto, ili njihova deca u buducnosti

jedan od napadača iz Pariza, kod kojeg je pronađen sirijski pasoš, ušao u Grčku preko ostrva Leros u oktobru

Ja bi polako sa tobom ovu raspravu zavrsio, u pocetku si bila ok, ali sad ides na silu, kao da me zelis nesto uveriti ali jako gresis, ja imam otvoren um, za ono sta ne znam ja ni ne tvrdim da znam, ja samo iznosim svoje misljenje koje nije sveta krava, ako sam pogresio ok, pogresio sam, moje misljenje nije izazvano time da se zastitim, da pod svaku cenu ispadne da sam u pravu.

Meni jednostavno logika kaze da ovakav napad nije isplanirao neko ko je tek dosao u Francusku, da li su imali vanjskih pomagaca, verovatno jesu. Sirijska putovnica je najtrazeniija, za 800 dolara je nabavis i s njom je najlakse dobiti azil, tako da ovo nista ne mora znaciti, istu stvar su pokusali podvaliti i prilikom drugiih ter.napada

SIRIJSKA putovnica koja je nađena uz tijelo terorista kod Stade de Francea pripada osobi koja je u listopadu prošla kroz Grčku, kazao je Nikos Toscas, zamjenik grčkog ministra policije, za Reuters.

"3. listopada 2015. godine bio je identificiran na otoku Lerosu.", dodao je Toscas.

No, to ne mora značiti da se terorist pod krinkom izbjeglice ušuljao u Europu niti da je osoba s putovnice terorist. Tek se mora utvrditi kome zaista pripada putovnica, upozorava Reuters koji dodaje kako su sirijske putovnice zapravo vrlo vrijedne onima koji pokušavaju doći do Europe.

Francuska je policija od svih zemalja u koje dolaze izbjeglice zatražila da se provjeri je li navedena putovnica registrirana.

U stvarnosti, ovo ne menja nista na stvari, napadaci su vrlo verovatno druga gener.migranata, isto tako ce biti i sa ovima sad u buducnosti u to uopste ne sumnjam

- - - - - - - - - -

http://mobil.krone.at/phone/kmm__1/story_id__482104/sendung_id__32/story.phtml

isao je kroz austriju i hrvatsko!

lovac na talente, kakod anisi video ovog talenta?

Mozda i jesam, ako je ovo uopste istina. Sve je to meni sumnjivo, isto su radili i kod 9/11

Sto znaci da je prosao i kroz Srbiju,Napisi to slobodno nije ovo cenzurisana televizija. Naravno da je od preko 300 000 ljudi prosao i neki terorista. Samo to neces saznati od nasih medija ili npr. od Vulina . Opet ne osudjujmo imigrante vidite od kakvog zla oni beze. Kazu neki sto ne idu u bogate muslimanske zemlje .Pa i tamo ce ovi ludaci da dodju i opet bi marali da beze.

Ja bi polako sa tobom ovu raspravu zavrsio, u pocetku si bila ok, ali sad ides na silu, kao da me zelis nesto uveriti ali jako gresis, ja imam otvoren um, za ono sta ne znam ja ni ne tvrdim da znam, ja samo iznosim svoje misljenje koje nije sveta krava, ako sam pogresio ok, pogresio sam, moje misljenje nije izazvano time da se zastitim, da pod svaku cenu ispadne da sam u pravu.

Meni jednostavno logika kaze da ovakav napad nije isplanirao neko ko je tek dosao u Francusku, da li su imali vanjskih pomagaca, verovatno jesu. Sirijska putovnica je najtrazeniija, za 800 dolara je nabavis i s njom je najlakse dobiti azil, tako da ovo nista ne mora znaciti, istu stvar su pokusali podvaliti i prilikom drugiih ter.napada

U stvarnosti, ovo ne menja nista na stvari, napadaci su vrlo verovatno druga gener.migranata, isto tako ce biti i sa ovima sad u buducnosti u to uopste ne sumnjam

- - - - - - - - - -

Mozda i jesam, ako je ovo uopste istina. Sve je to meni sumnjivo, isto su radili i kod 9/11

let us not tolerate thes outrageouss conspiracy theories! we should invade iran! hah

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back