Mislis da je neko od "njih"?
Hteo sam ponovo da postavim, pa sam zato obrisao. ISIL je najavljivao da ce napadati evropske gradove i rekli su da su preko migranata ubacili svoje ljude. Ne mora da znaci, ali postoji veliak verovatnoca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Francuski novinar Erwan Desplanques izjavio je kako je sreo prijatelja koji je uspio pobjeći s koncerta u Bataclanu i koji tvrdi da je tamo pet ili šest napadača koji su tijekom napada spominjali Siriju
23:39 Mark Urban, novinar BBC-a, kaže kako su Islamisti na društvenim mrežama počeli objavljivati postove uz hashtag #Pariz u plamenu
Особа коју је привела полиција изјавила да је из Исламске државе, CNN
Опширније: http://rs.sputniknews.com/evropa/20...-pucnjava-eksplozije-zrtve.html#ixzz3rQ6bBvjB
Ja nigde i nikad nisam napisao da izbeglice idu u Afriku.
Trebao si. Posle ovog veceras francuzi su poceli paliti izbeglicke kampove. Jadni ljudi, pobegli od rata a gore ce se provesti tu gde su dosli. Svi na jadne uzbeglice, i evropljani i talibani.
Kontrolisu se, nije tacno da nema kontrole. Jos u Grckoj se proveravaju, obradjuju se podaci o svakoj osobi.
znaci ja ne bi pustio ni jednog u moju zemlju . Imamo dovoljno i svojih budala . Jer kao sto sam napomenuo . Njihovu arapsku bracu zabole kita . I sto bi ja bio humaniji od njihove arapske brace , Gde je to arapsko jedinstvo .Da su francuzi pustili Siriju da sama resava svoje probleme do ovoga u Parizu veceras ne bi doslo. Teroristi su uzvikivali da im je ovo osveta za Siriju.
Што си му открио?Kamael, billion na engleskom znači milijarda.
Sad očekujem odgovor u fazonu Srećka Šojića: "Pa milijardu sam i rekao"

Kontrolisu se, nije tacno da nema kontrole. Jos u Grckoj se proveravaju, obradjuju se podaci o svakoj osobi.

Не знам јел сам рекао да ме заболе за тебе и твоје глупости, љиберасте и њихове тлапње и јадне џихадисте?Trebao si. Posle ovog veceras francuzi su poceli paliti izbeglicke kampove. Jadni ljudi, pobegli od rata a gore ce se provesti tu gde su dosli. Svi na jadne uzbeglice, i evropljani i talibani.
Misliš da sigurno nije baš neki od onih kojima si pomagao pri ilegalnom putovanju dok je, po kiši, nosio dete u rukama?
Ma jasno, dosao coek iz Sirije, pa izveo teroristicki napad..sa putovnicom u djepu13:21 Uz tijelo jednog od pariških napadača pronađena je sirijska putovnica, objavila je agencija AP, pozivajući se na izvore u francuskoj policiji. Informacija o identitetu ovog napadača zasad nema.
http://www.jutarnji.hr/prizori-apokalipse-u-parizu-petka-13--izveden-je-koordinirani-teroristicki-napad-na-tri-lokacije-u-kojem-je-ubijeno-najmanje-120-ljudi/1457666/

Uozbilji se.
Ovakav napad sigurno nije izveo neko ko je tek doso u Francusku, ovo je mesecima planirano, i to je neko ko poznaje sve tamo.
Medjutim, u nekoj buducnosti, bilo blizoj, bilo kasnijoj, moguce je (cak vrlo verovatno) da ce neko od ovih napraviti nesto slicno, mozda neko dete koje sam pomagao za 20 godina nesto uradi?
Sta mislis ti, da pricas sa detetom koji ce ignorisati takve stvari? Ne, ja se samo kao covek ocito razlikujem od tebe i tebi slicnih, ne kazem da sam ja bolji ili losiji, ja sam takav kakav sam, ja smatram da je covekova hriscanska duznost pomoci ljudima u nevolji. Bilo da su izbeglice, bilo da su ekn,migranti, oni sami su (ekn.mig.) verovatno izmanipulisani, dovedeni u Evropu gde ce se sa njima i njihovom decom lakse manipulisati ali i dalje oni ne odlaze iz svojih zemalja (vecina) jer im je tamo lepo, to sta kasnije postanu mete radikalnih skupina je drugi par rukava i ocito je da mnoge sluzbe ne rade svoj posao. Koliko puta si procitala sledece - izveo je teroristicki napad, od pre je poznat policiji, ima dosjem zna se da je ekstremista pa koji khurac je taj i dalje u Europi, sta ga nisu deportirali, zatvorili, nesto uradili. Pogledaj ovo
http://www.index.hr/vijesti/clanak/...tremist-priznao-naredbu-iz-sirije/855859.aspx
OVOG ljeta u kolovozu francuska je policija uhitila 30-godišnjeg Parižanina, osumnjičenog za planiranje više terorističkih napada na koncertne dvorane u Francuskoj, javlja franceinfo. Osumnjičeni je priznao da je planirao terorističke napade.
Prema podacima kojima raspolaže franceinfo, muškarac je ispričao da je naredbu za terorističke napade u Francuskoj dobio tijekom jednog od svojih boravaka u Siriji, u svibnju 2014.
Ubrzo je napustio zemlju jer je ranjen u borbama. Otprije je poznat francuskim obavještajnim službama, no one nisu znale za njegov boravak u Siriji.
Uhićen je na temelju dojave španjolske policije. U Španjolskoj je početkom godine uhićen jedan džihadist koji je u ispitivanju priznao da je i on u Siriji dobio nalog da organizira koordinirane terorističke napade na koncertnu dvoranu.
U toj masi ljudi kojima sam pomagao (iako sam se kasnije odredio samo za decu i zene) je mozda i bio neko ekstreman, opet veciina su bili ljudi kojima je pomoc potrebna, da im nisam pomogao ne bi nista uradio, ne bi sprecio neki eventualni ter.napad, kao sta ni ako sam nekom pomogao, nisam odgovoran za ter.napad, odgovorni su oni koji pustaju te ljude bez adekvatnih provera i oni koji imaju saznanja o sumnjivcima a pustaju ih i dalje da budu u Evropi, ja sam svoju hriscansku duznost ispunio i pomogao ljudima u nevolji, i na to sam ponoosan, stoga prestani me stalno prozivati za to kad ne razumes neke stvari.
Bilo je izbeglica na nasem prostorima, ljudi su im pomagali, mozda su tvoji roditelji nekome pomogli? A zamisli, mozda je neko od njih kasnije ubio nekoga, opljackao banku, silovao dete itd itd..e to su te vrste usporedba, totalno veze nemaju sa zdravim razumom i nemaju apsolutno nikakvog smisla.
Koliko god ste vi ljuti na te ljude sto ulaze u Evropu, koliko god ste u pravu sta se sve desava, sta ce se desavati, vecina ih bezi jer im nije lepo, sve kasnije sta ce se desavati, to kakvi su oni, tesko se asimiliraju nema veze sa ovim, na neki nacin i oni su zrtve, od malih nogu se uce vjerskom fanatizmu, a sada im neko puni glavu...dakle dosta prozivanja sta sam pomagao ljudima, niti ja to mogu spreciti nit sam odgovoran za ter.napade jer sam pomagao ljudima da im dajem deke, vodu i hranu
Mogu onda i ja da pitam koliko si ti siguran da nije neko od "njih".Mislis da je neko od "njih"?
Брат Орбан се показао најдалековидијим, а очекујем да после свега и сестра Мари Ле Пен одува љиберасте у Французистану.